Barcelona zsinórban 7.
|

A Barcelona zsinórban 7. bajnoki címét nyerte meg

Translate/fordít

Barcelona – Celta Vigo 1-0

Barcelona zsinórban 7.: A Barcelona zsinórban 7. legjobb közülük. A Laliga spanyol bajnokság 8. fordulójában a Barcelona legyőzte a Celta Vigót, és zsinórban 7. győzelmével megszerezte a bajnoki címet. A Barcelona nem volt képes arra, hogy ezeket a győzelmeket az európai versenyben, de a La liga bajnokságban jól teljesítettek. Messi rekordját nem tudták megdönteni, de ez mégis egy hatalmas visszatérés és győzelem az FC Barcelona játékosainak.

Gavi és Pedri főszerepet játszott a győzelemben. A Celta annak ellenére, hogy nem kapott gólt, de a második félidőben is a legjobbját nyújtotta. Az Fc Barcelona a legjobbját nyújtja a Rayo Vallecano elleni döntetlen óta a hazai bajnokságban, és még mindig erősebb csapatnak bizonyulnak.

Barcelona - Celta Vigo 1-0
Barcelona – Celta Vigo 1-0

Másrészt a celta 3-4 vereséget szenvedett, és a 11-12. helyével már a kieső zónában van. Iago Aspas megváltoztathatta volna a meccset, de 5 játékos volt előtte, így nem tudta megcsinálni a gólt, ismét a Barcelona a spanyol bajnokságban.

Aspas az interjújában azt mondta, hogy ahogyan játszottunk, még a döntetlen meccs sem tekinthető igazságos döntésnek. A legjobbunkat kellett volna nyújtanunk, hogy elérjük a következő meccset, amit most elszalasztottunk.

Következő Laliga mérkőzés:

Most a Real Madrid és a Barcelona mérkőzik a Santiago stadionban. Mindkét csapat verhetetlenül játszik. Mindkét csapatnak ugyanannyi pontja van, csak gólkülönbséggel. A Barcelona egy góllal többet szerzett. A mérkőzést jövő vasárnap rendezik. Ez lesz a legérdekesebb meccs, és senki sem tudja kitalálni, hogy ki nyeri ezt a sportot.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *