Adam Szalai

Adam Szalai nyugdíjba vonulása

Adam Szalai karrier

Ádám Szalai csapatkapitány. Aki nemrég jelentette be, hogy visszavonul a csapattól. Miközben a visszavonulásáról beszélt, azt is elmondta, profi labdarúgó lévén azon gondolkodik, hogy edzősködni kezd a csapatnál. Edzőként szeretné elkezdeni a pályafutását. Annyira tapasztalt ember, hogy senki sem tagadhatja le tőle.
Nagy reményeket fűzött az utolsó versenyéhez, de nem tudott jó eredményt elérni, annak ellenére, hogy nem tudjuk kiemelni a csapat iránti képességeit és elkötelezettségét.
Szalai két Európa-bajnokságon is tagja volt a csapatnak, valamint 86 válogatottságot és csodálatra méltó pontszerzést ért el a tornákon.

Adam Szalai nyugdíjba vonulása
Adam Szalai nyugdíjba vonulása

2012-ben kezdett el játszani, és most hamarosan megkezdődnek az edzői tesztjei.

Még nem dőlt el, hogy ki lesz a császár. De az elvárásai nagyok.  DicsérteMarco Rossi menedzsert is. Hogy nagyon jól teszi a csapatért, hogy előre vezesse.

Adam most 35 éves. A szerdai interjújában azt mondta, büszke arra, hogy 2 Európa-bajnokságon vehetett részt kapitányként. Nemcsak a közönség pozitív hozzáállásával, hanem egyesek negatív kritikájával is szembesült. Azt mondta, nem bán semmit, hiszen ez az élet része. Ha az emberek támogatják, akkor joguk van kritizálni is. Elégedett a csapatmunka iránti elkötelezettségével.

Macro Rossi

Marco Rossi, a labdarúgócsapat menedzsere is szomorúságának adott hangot Ádám távozása miatt. Azt mondta, annyi [ez-toc]szép emléket őrizhetünk magunkban. Nem ez a legboldogabb pillanat számunkra, hogy elhagyja a Nemzet csapatát. Hiányozni fog nekünk.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *