Az Atlético Madrid
|

Az Atlético Madrid – Rayo Vallecanóval 1-1

Az Atlético Madrid 1-1

Az Atlético Madrid: Az Atletico játékosai nagy lelkesedéssel kezdik a meccset, hacsak Giménez nem került szembe a panellakással. Giménez a területen belüli kézilabdázásért sárga lapot kapott. Ő szerezte a hazaiak második gólját, de a játékvezetői jelzőt félreállították.

Ivo Grbić is fontos szerepet játszott az ellenfél góljainak kivédekezésében. Az Atletico megnyerhette volna a mérkőzést, csak ez a probléma lett a mérkőzés döntetlenjének oka. Most a csapat a 3. helyen áll a Vallecano elleni keddi utolsó meccs után.

Rayo Vallecano 1-1
Rayo Vallecano 1-1

Rayo Vallecano 1-1

Miután jutalom panelty az Atletico rayo vallecano kapott mentőövet a 90 minuets. Ez a csapat nem 10. helyen 12 pont a Laliga ranglistán.

Abdul Mumin első 90 percét töltötte a Rayo Vallecano színeiben az Atletico Madrid ellen (1-1)

Az ő játéka számokban:

90 percet játszott

67 labdaérintés

51/60 befejezett passz

6 labdaszerzés

3 passz az utolsó harmadba

2 labdaszerzés

1 kialakított lehetőség

1 lövés blokkolva

Mumin kell szerepelnie Ghána csapatában a novemberi világbajnokság 2022, Melyik lesz indul Katarban. FALCAO olyan tulajdonságaid vannak, amelyek csodálatra, tiszteletre méltóvá tesznek. Nagyon jól játszottak. A Rayo Vallecano következő mérkőzését október 22-én, szombaton pontban 17 órakor játssza a Cadiz ellen.

Ezúttal remélem, lesz néhány Miner változások, hogy hozzon fel több Spirit a csapat, így tudják kezelni a helyzetüket a bajnokságban. Az ellenfél a 19. helyen áll 6 ponttal. A Vallecano tehát esélyes a győzelemre. Ez a helyezés még mindig eldönti, hogy ki fog nyerni, mert az ellenfél csapata erősebben térhet vissza, mint korábban.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *