Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Ujpest legyőzte a Fehervárt
| | | |

Az Ujpest legyőzte a Fehervárt az NB 1-ben

Table of Contents

Ujpest legyőzte a Fehervárt

A. NB 1 14. fordulójának mérkőzésén az Ujpest legyőzte a Fehervárt 2-1. Az Ujpestnek az volt a szerencséje, hogy mindössze 6 perc alatt gólpontot szerzett. Amikor a Csoboth már 8 perccel a meccs kezdete után irányította a labdarúgást. Ekkor Serafimov, majd a Fehervári Houri sárga lapos büntetést kapott. Ezután folytatódott a mérkőzés, de mindkét oldalról sikertelenül. Sem a Fehervar játékosai, sem az Ujpest nem szerzett gólt, és az első félidő 38 perc alatt véget ért.

Ujpest 2-1
Ujpest 2-1

A második félidő nem volt érdekes, hiszen az 57. percig mindkét fél futballistái sikertelenül játszottak, majd az újpesti Szabó újabb lövést adott le és megszerezte az ország 2. gólját. Ez volt a győztes gól, amivel már 2-0-ra nyertek. De még mindig volt remény a Mol Fehervárban is, hogy a mérkőzésen lehet változtatni. Az utolsó pillanatokban bármi megtörténhet. Így mindkét csapat mindent megtett támadásban és védekezésben is. Köszönet Serafimovnak, akinek lövése egy kis reményt hozott a Mol Fehervar arcára. A 66. percben leadott lövése olyan volt, mint egy varázslat. Mivel most megpróbálhatnak döntetlent vagy győzelmet elérni. De nem tudtak. Nem tettek más gólt pont. Az Ujpest Antonov sárga lapot kapott. A második félidő 90+4 percben ért véget. A végeredmény így alakult: Ujpest 2 gól, míg Fehervar 1 gól.

Statisztikák és közelgő mérkőzések

A Mol Fehérvár 15 mérkőzést játszott és 16 ponttal a 8. helyen áll, míg az Ujpest ugyanennyi mérkőzéssel és ponttal rendelkezik, de a 10. helyen áll az NB 1-ben.

Most az Ujpest a Paksi FC ellen játszik. Szombaton, november 12-én 20:00 órakor a Fehervár a Kisvárda csapatával játszik, másnap, szombaton, november 13-án pontban 17:30-kor. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak, hiszen azért fognak játszani, hogy túllépjenek az alacsony bajnoki pontokon.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *