• Élő Eredmény
 • Ujpest legyőzte a Fehervárt
  | | | |

  Az Ujpest legyőzte a Fehervárt az NB 1-ben

  Ujpest legyőzte a Fehervárt

  A. NB 1 14. fordulójának mérkőzésén az Ujpest legyőzte a Fehervárt 2-1. Az Ujpestnek az volt a szerencséje, hogy mindössze 6 perc alatt gólpontot szerzett. Amikor a Csoboth már 8 perccel a meccs kezdete után irányította a labdarúgást. Ekkor Serafimov, majd a Fehervári Houri sárga lapos büntetést kapott. Ezután folytatódott a mérkőzés, de mindkét oldalról sikertelenül. Sem a Fehervar játékosai, sem az Ujpest nem szerzett gólt, és az első félidő 38 perc alatt véget ért.

  Ujpest 2-1
  Ujpest 2-1

  A második félidő nem volt érdekes, hiszen az 57. percig mindkét fél futballistái sikertelenül játszottak, majd az újpesti Szabó újabb lövést adott le és megszerezte az ország 2. gólját. Ez volt a győztes gól, amivel már 2-0-ra nyertek. De még mindig volt remény a Mol Fehervárban is, hogy a mérkőzésen lehet változtatni. Az utolsó pillanatokban bármi megtörténhet. Így mindkét csapat mindent megtett támadásban és védekezésben is. Köszönet Serafimovnak, akinek lövése egy kis reményt hozott a Mol Fehervar arcára. A 66. percben leadott lövése olyan volt, mint egy varázslat. Mivel most megpróbálhatnak döntetlent vagy győzelmet elérni. De nem tudtak. Nem tettek más gólt pont. Az Ujpest Antonov sárga lapot kapott. A második félidő 90+4 percben ért véget. A végeredmény így alakult: Ujpest 2 gól, míg Fehervar 1 gól.

  Statisztikák és közelgő mérkőzések

  A Mol Fehérvár 15 mérkőzést játszott és 16 ponttal a 8. helyen áll, míg az Ujpest ugyanennyi mérkőzéssel és ponttal rendelkezik, de a 10. helyen áll az NB 1-ben.

  Most az Ujpest a Paksi FC ellen játszik. Szombaton, november 12-én 20:00 órakor a Fehervár a Kisvárda csapatával játszik, másnap, szombaton, november 13-án pontban 17:30-kor. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak, hiszen azért fognak játszani, hogy túllépjenek az alacsony bajnoki pontokon.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *