Barcelona győzelem 4-0 la liga
|

Barcelona győzelem 4-0 la liga

Barcelona – Athletic Bilbao 4-0

Barcelona győzelem 4-0: Barcelona 4-0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol La Liga labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A mérkőzésre vasárnap este kerül sor. Ousmané Dembélé remekül passzolta a labdát Lewandowski felé, Ő védhetetlenül lecsapott a labdára és a 12. percben a kapuba lőtt és megszerezte a vezetést a csapatnak. A 12. perc 1. gólja után Sergi Roberto vette át a vezetést, és 6 percen belül gólt szerzett. Aztán rögtön 30 percen belül Dembélé továbbította a labdát és a csapat megszerezte a 3. gólt, és a győzelem ekkor már egyértelműen eldőlt. Mivel a Barca nem csak egymás védelmére játszott, hanem arra is, hogy minél hamarabb gólt szerezzen. A 3. gólt is Lawy fedezte.

Barcelona győzelem 4-0
Barcelona győzelem 4-0

Ousmane, Robert és Dembélé, valamint Lewandowski is fontos szerepet játszott abban, hogy 4 gólt szerzett a Barcelona.

Ezután a két csapat tovább próbálkozott, de az erőfeszítések után a játék Barcelona ismét egy gólt a 73. percben a játék, és ez volt köszönhető Ferran, aki sikerült, hogy a labda és a fejét felé, hogy nem csak egy újabb gólt, hanem egy újabb pontot az ország. Így a csapat 4-0-ra nyert.

Most a Barcelona csapata 28 ponttal a 2. helyen áll, és a következő mérkőzését a Valencia Fc-vel játssza október 30-án, vasárnap pontban 12:00 órakor.

Athletic Bilbao 0-4

Az Athletic csapata elképesztően játszott, de egyetlen gólt sem tudott szerezni a Barcelona ellen. Felállt, hogy semmit sem nyújt, és ez így is lett. Szánalmas kapituláció a taktikában. Az ellenféltől való félelemben változtattak a rendszeren, a játékosok pedig zavarodottnak, tétovának és negatívnak tűntek. Többet vártam Valverdétől, mind abban, hogy ambíciót mutasson a meccs megnyerésére, mind abban, hogy a tapasztalatát kihasználva ne változtasson ilyen jelentősen az eddig meglehetősen sikeres rendszeren. Őszintén szólva a játékosok egyénileg korlátozottak a bajnokság felső felében szereplő többi klubhoz képest, és csak egy olyan letisztult taktikával érhetnek el jó eredményeket, amely az erősségeiket használja ki, és erős és hatékony egységet alkot. Sajnálom Zarragát, nem először kérik fel olyan posztra, amit nem nagyon ismer – az előző szezonban jobbszélső, ma este 10-es.

Athletic Club a 6. helyen áll 18 ponttal, A következő mérkőzésüket is ugyanezen a napon játsszák Sun, 10:30pm a Villarreal ellen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *