Barcelona vs Inter 3-3
|

Barcelona vs Inter 3-3 C-Csoport

Barcelona vs Inter 3-3 C-Csoport UEFA

Barcelona vs Inter 3-3: A Barcelona a c csoportból 3 gólt lőtt az Inter ellen a Bajnokok Ligája 4. fordulójában. A Barcelonának több pontja volt, mint az Internek, ez volt a pozitívum, hogy az élre állt a bajnokság tabelláján. Egyébként teljesen döntetlenre végződött a mérkőzés 3-3 góllal.

Robert Lewandowski 2 gól

Robert Lewandowski 2 gól
Robert Lewandowski 2 gól

Robert Lewandowski fontos szerepet játszott abban, hogy ebben a bajnokságban ismét erős csapat az Inter. A csapat nem volt túl energikus a kezdéskor, de aztán Lewandowski 2 gólt szerzett a csapatnak, és az energiájuk visszatért ugyanarra a pontra, hogy megnyerjék a mérkőzést. Lewandowski is szerezhetett volna még egy gólt, de mivel át az offside-ból nem számolták bele a meccsbe. A többi játékosuk: Alejandro Balde, Frenkie de Jong, Franck Kessié, Ansu Fati és Ferran Torres is a legjobbját nyújtotta.

Mindkét csapat nagy lelkesedéssel játszott a nemzetéért. Robin Gosens is a legjobbját nyújtotta a gólokkal és a döntetlenhez vezető mérkőzésen. Csak az összesített pontok alapján a rangadón kapott ki. Egyébként 3-3 volt a mérkőzés.

Tényleg ez volt a legjobb meccs az egész BL-szezonban. Mindkét csapat a legnehezebb pontokat adta egymásnak, nem volt könnyű üldözni, de sikerült nekik. Nem mondhatjuk, hogy egyik csapat sem játszott jól.

Ez egy hosszú időtartamú, de izgalmakkal teli mérkőzés volt. Egyrészt az egyik csapat a vereséggel volt elfoglalva, másrészt az ellenfél csapata a védekezésre és a győzelemre játszott.

Az Inter következő mérkőzését október 26-án rendezik a FC Viktoria Plzeň ellen. A szurkolók sokat remélnek mindkét csapattól. Különösen az Intertől, amely a Barcelona elleni döntetlen után a legközelebb áll a tabellán. Minden elkövetkező mérkőzés érdekes lesz.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *