Bellator 286

Bellator 286 – Adam Borics mindenkitől bocsánatot

MMA Ádám Borics vs Pitbull

Borics az a vegyes harcművész, aki a magyar csapatért küzdött az amerikai Bellator égisze alatt zajló világbajnoki mérkőzésen.

Borics bocsánatot kért a nemzettől, mivel nem sikerült nyernie. Óriási volt a nyomás, de azért mindent megpróbáltam, hogy megnyerjem a címet.

[ez-toc]

Pitbull vs Adams
Pitbull vs Adams

Bellator 286 Pitbull vs Adams

Dicsérte Pitbull a győzelemért. Ez volt a Bellator 286 eseménye.

Pitbull sima 150 ezer dollárt kaszált, míg Borics 100 ezer dollárt keresett. Borics ezt nem érdemelte volna ki az erőfeszítései és a teljesítménye nélkül, amit a mérkőzésen mutatott.

Borics azt is elmondta, hogy hamarosan szeretne kilábalni ebből a veszteségből. De ez egy kicsit lehetetlennek tűnik, mert Pitbull nagyon védekező bajnok volt, az 1. és a 3. menetben a legjobbját nyújtotta.

Amikor Boric megpróbálta átvenni a meccs irányítását, már késő volt, mert a három eredményjelző különböző fokozatokat mutatott a Pitbull javára: 48-47, 49-46 és 50-45. Borics 18-2-re esett vissza, és búcsút intett 4. meccses győzelmi sorozatának.

Borics Ádám azt mondta, még a vereség után is látta a támogatóit, Hogyan támogatták őt. Mindenképpen megpróbál hamarosan túllépni ezen a vereségen, és megpróbál még erősebbé válni. Elmondta, hogy jó csapata van, akik irányítják őt, beleértve az edzőt, a menedzsert és a többieket, akiktől motivációt kap. Azt mondta, tanulnunk kell a hibáinkból, ezek a pontok erősebbé tehetik az embert, és nem csak a vereségre gondolunk, hanem arra, hogy hol hibáztunk, és milyen hibákat követtünk el.

Újra nekilátok az erőfeszítéseimnek, és legközelebb a magyar nemzet címét készítem el. El evento Bellator 286 fue una lección capaz de volver a comprobar las mejoras necesarias más.

Nekünk, a rajongóinak is emlékeznünk kell a játék iránti erőfeszítéseire és elkötelezettségére.

A végsőkig nem adta fel, és tovább küzdött, hogy megnyerje Magyarországnak a bajnoki címet. Nagy reményeket fűzünk a következő győzelemhez.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *