Real Madrid győzött az F csoportból

BL: A Real Madrid győzött az F csoportból

Real Madrid győzött az F csoportból

Real Madrid győzött az F csoportból: A negyeddöntő utolsó fordulójában a Real Madrid 5 góllal győz a Celtic ellen az UEFA Bajnokok Ligájában. Ez volt az első olyan mérkőzés, ahol a játékvezető lány volt. Valverde szokás szerint fontos szerepet játszott a győzelemben.

A mérkőzés elején a Madrid elkezdte nyomás alá helyezni az ellenfél csapatát és 6 perc alatt 1 gólt szerzett Luka révén. Rodrygo alao jött előre, és a 20. percig gól nélkül folytatódott a játék, majd a 21. percben betalált, és újabb pontot szerzett csapatának. A madridiak győzelme már beigazolódott, de még 1 pontra volt szükségük ahhoz, hogy a bajnokság élére kerüljenek és az F csoport győztesei legyenek. Rodrygónak 2 Paneltyvel kellett szembenéznie játék közben, és ez lehetett volna a Celtic előnye, de még ezt a lehetőséget sem tudták kihasználni előnyként. Az első félidő 2-0-ra végződött.

Real Madrid 5-1
Real Madrid 5-1

Most már szükségük volt még 2, hogy nyerjen a csoportból, és a Valverde elképesztő teljesítményt, aki vezet labda jön vinícius és kapott egy másik gólt 4-0 61 percen belül a játék 61. percében. Ez már megerősítette, hogy, Ők voltak nyerni a meccset, de, Most a szükséges volt csak 1 pont, hogy megnyerje az F csoportból is.

A BL legfontosabb pontja

Lucas sem maradt le, hiszen gyönyörűen dobta a labdát Valverde felé, aki nem hibázta el a lövést, és a 71. percben végül 5-re növelte a meccs végeredményét. Ez volt az a pillanat, amikor győztesek lettek a csoportból is 1 ponttal több a csoport versenytárs RB Leipzig csapatától, akik 12 ponttal nyertek az élen, ők a 2. helyre estek vissza, a Real Madrid pedig 13 ponttal a csúcsra. Nacho Fernández a Real Madrid játékosaként nyer. Nacho 200 győzelem Blanco számára.

Celtics nem kaptak egyetlen gólt sem, ami lehetetlennek tűnt, de végül 84 perc telt el, hogy jota végre rúgta a labdát kapott 1 pontot, így a mérkőzés 5-1-el ért véget.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *