Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Man City 5-0

BL, G-csoport: Man City 5-0 Koppenhága az UCL 2022

Table of Contents

Haaland Duplázott

Man City 5-0: A Bajnokok Ligája csoportkörében, a G csoport 3. fordulójában a frissítések a következők: Egyrészt a Manchester City (Men city Football club csapata) 5-0-ra legyőzte a Koppenhágát, másrészt a Borussia Dortmund 4-1-re legyőzte a Sevillát.

Haaland most már 22 gólt megállíthatatlan hozzájárulása 12 mérkőzésen a Man City ebben a szezonban. Úton van egy újabb Hatrick felé, 32 perc alatt 2 gólt szerzett. Erling Haaland továbbra is rekordokat döntöget. Most ennek a csapatnak még 2 gólra van szüksége ahhoz, hogy robusztus helyet szerezzen a kieséses szakaszban. Erling Haaland a 4. játékos, aki 9 egymást követő UCL-mérkőzésen szerzett gólt.

Haaland Duplázott
Haaland Duplázott

A Bayern München is a legjobbját nyújtotta, és most rekordot döntött a csoportkörben, 5-0-ra verte a Viktoria Plzent, míg a Napoli 6-1-es győzelemmel keserítette meg az Ajaxot. A Haaland részt vett a UEFA 22 Bajnokok Ligájában és 28 gólt szerzett, a gól/meccs mutatójuk 1,27.

Ellenfél csapat szerzett a második gólt a kezdés, majd a manchesteri játékosok kihasználta tovább nőtt Haaland tette a labdát a saját kapujába.

Őt kritizálták a legtöbbször, de bebizonyította, hogy mások tévednek, és ő maga a legerősebb és legokosabb trükkös játékos.

Mohamed Daramy a TV3+-ban elmondta: harcoltunk és megtettük, amit tudtunk.

Man City 5-0:

G csoport
G csoport

Alegyőzéshez több erőfeszítésre van szükség, hogy az UEFA Bajnokok Ligájában maradjon. Még mindig rejtély, hogy ki nyeri meg az UEFA 2024-es labdarúgó-bajnokságot.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *