• Élő Eredmény
 • Man City 5-0

  BL, G-csoport: Man City 5-0 Koppenhága az UCL 2022

  Table of Contents

  Haaland Duplázott

  Man City 5-0: A Bajnokok Ligája csoportkörében, a G csoport 3. fordulójában a frissítések a következők: Egyrészt a Manchester City (Men city Football club csapata) 5-0-ra legyőzte a Koppenhágát, másrészt a Borussia Dortmund 4-1-re legyőzte a Sevillát.

  Haaland most már 22 gólt megállíthatatlan hozzájárulása 12 mérkőzésen a Man City ebben a szezonban. Úton van egy újabb Hatrick felé, 32 perc alatt 2 gólt szerzett. Erling Haaland továbbra is rekordokat döntöget. Most ennek a csapatnak még 2 gólra van szüksége ahhoz, hogy robusztus helyet szerezzen a kieséses szakaszban. Erling Haaland a 4. játékos, aki 9 egymást követő UCL-mérkőzésen szerzett gólt.

  Haaland Duplázott
  Haaland Duplázott

  A Bayern München is a legjobbját nyújtotta, és most rekordot döntött a csoportkörben, 5-0-ra verte a Viktoria Plzent, míg a Napoli 6-1-es győzelemmel keserítette meg az Ajaxot. A Haaland részt vett a UEFA 22 Bajnokok Ligájában és 28 gólt szerzett, a gól/meccs mutatójuk 1,27.

  Ellenfél csapat szerzett a második gólt a kezdés, majd a manchesteri játékosok kihasználta tovább nőtt Haaland tette a labdát a saját kapujába.

  Őt kritizálták a legtöbbször, de bebizonyította, hogy mások tévednek, és ő maga a legerősebb és legokosabb trükkös játékos.

  Mohamed Daramy a TV3+-ban elmondta: harcoltunk és megtettük, amit tudtunk.

  Man City 5-0:

  G csoport
  G csoport

  Alegyőzéshez több erőfeszítésre van szükség, hogy az UEFA Bajnokok Ligájában maradjon. Még mindig rejtély, hogy ki nyeri meg az UEFA 2024-es labdarúgó-bajnokságot.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *