Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

A Bayern München 2-0 az Inter
| |

BL UEFA: A Bayern München 2-0 az Inter góljával

Table of Contents

A Bayern München 2-0 az Inter

A Bayern München 2-0 az Inter: A német Bayern München legyőzte az olasz Inter Milan csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája C csoportjának hatodik döntő mérkőzésén. Benjamin Pavard és Eric Choupo elképesztően játszott, és büszkévé teszi a csapatot. Pavard az első félidő 32. percében a kapufát találta el és szerzett 1 pontot sikeresen, majd Marcel Sabitzer a 39. percben sárga lapot kapott panelt. Annak ellenére, hogy a mérkőzés érdekesen alakult és München a 2. félidő 72. percében újabb 2. gólt szerzett. A 2. gólt Chuopo érdemelte ki.

Ez volt az utolsó csoportmeccs, amelyet immár 6. alkalommal nyert meg a Bayern München a C csoport győzteseként. Eric nyerte a mérkőzés játékosa címet. Ezúttal győzelem a csoportból, de lehet, hogy nem lesz képes átvenni a vezetést a világbajnokságban, mivel a Barcelona több ponttal áll az élen. Vannak különböző lehetőségek, hogy, Az út München FC játszott kell a világliga és a győzelem is, és néhány úgy gondolja, hogy ez itt véget ért. A München 18 pontot szerzett úgy, hogy egyetlen meccset sem veszített el, ez nagyszerű rekord tőlük.

Bayern Munich Csoport C
Bayern Munich Csoport C

Inter 0-2 Csoport C

Az Inter Milan nem kapott túl sok lehetőséget a labdaszerzésre, mivel a müncheniek megállíthatatlanul játszottak. A mérkőzés utolsó perceiben az Inter megpróbálta legalább 1 gólpassz megszerzésével behúzni a meccset, ami elmaradt és 0 góllal elveszítette a mérkőzést. Már a 2. helyen álltak 10 ponttal csak 8 pont volt a különbség. Ezt még Münchenből sem volt könnyű megverni.

Az eredmény soha nem változtatott volna a csoport végső helyezésén, mivel nem volt semmi, amiért játszani kellett volna, így miért ne pihentetnénk a játékosokat, és miért ne néznénk előre a következő mérkőzésre.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *