Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

BTS Jungkook az Katar
|

BTS Jungkook az Katar

BTS Jungkook az Katar

BTS Jungkook az Katar: A BTS jungkook fellép a 2022-es FIA világbajnokság megnyitó ünnepségén. Ő a BTS sereg tagja, aki hivatalosan is bejelentette, hogy ellátogat a FIFA 2022-re. A katari szervezők ajánlották fel neki, hogy óriási teljesítményt nyújtson. Már eljutott Katarba, hogy fellépjen. Ő egyedül ajánlotta fel a csapat. Most arra készül, hogy fellépjen a FIFA 2022-ben.

Jungkook a 2022-es világbajnokságon
Jungkook a 2022-es világbajnokságon

Jungkook a 2022-es világbajnokságon

Jungkook lesz a legfiatalabb énekes, álmodozó, aki a FIFA katari szintjén fog fellépni. Őt 4 nappal ezelőtt érték el. Melegen üdvözölte nemcsak a csapat, hanem a szurkolók is, akik számtalan. A szurkolók alig várják, hogy Katarban találkozhassanak vele. Már most hatalmas tömeg van körülötte, hogy találkozhasson vele. Az emberek nem csak a FIFA miatt jönnek a világ minden tájáról, hanem azért is, hogy találkozzanak a JK bts army tagjával. Dohában van. Ahol néhány videót is forgatott.

Jungkook előadás időzítése – JK

Az előadás 2022. november 20-án, pontban 21 órakor lesz élőben látható a dohai Al Bayt Stadionban. Fellépését a twitter oldal is megerősítette. Ő az, akinek több milliárd lány rajongója van, mint fiú. Az emberek szeretik követni a stílusukat a gesztus pózok. Az emberek még személyesen szeretik megünnepelni az eseményeket, mint a születésnapok. Ez lesz bombasztikus belépő, valamint a teljesítmény. Ha a rajongók többsége van, akkor a kritika is ott van. Vannak, akik azt kérik, hogy a normákat és a kultúrát szem előtt tartva legyen teljesítmény.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *