• Élő Eredmény
 • BTS Jungkook az Katar
  |

  BTS Jungkook az Katar

  BTS Jungkook az Katar

  BTS Jungkook az Katar: A BTS jungkook fellép a 2022-es FIA világbajnokság megnyitó ünnepségén. Ő a BTS sereg tagja, aki hivatalosan is bejelentette, hogy ellátogat a FIFA 2022-re. A katari szervezők ajánlották fel neki, hogy óriási teljesítményt nyújtson. Már eljutott Katarba, hogy fellépjen. Ő egyedül ajánlotta fel a csapat. Most arra készül, hogy fellépjen a FIFA 2022-ben.

  Jungkook a 2022-es világbajnokságon
  Jungkook a 2022-es világbajnokságon

  Jungkook a 2022-es világbajnokságon

  Jungkook lesz a legfiatalabb énekes, álmodozó, aki a FIFA katari szintjén fog fellépni. Őt 4 nappal ezelőtt érték el. Melegen üdvözölte nemcsak a csapat, hanem a szurkolók is, akik számtalan. A szurkolók alig várják, hogy Katarban találkozhassanak vele. Már most hatalmas tömeg van körülötte, hogy találkozhasson vele. Az emberek nem csak a FIFA miatt jönnek a világ minden tájáról, hanem azért is, hogy találkozzanak a JK bts army tagjával. Dohában van. Ahol néhány videót is forgatott.

  Jungkook előadás időzítése – JK

  Az előadás 2022. november 20-án, pontban 21 órakor lesz élőben látható a dohai Al Bayt Stadionban. Fellépését a twitter oldal is megerősítette. Ő az, akinek több milliárd lány rajongója van, mint fiú. Az emberek szeretik követni a stílusukat a gesztus pózok. Az emberek még személyesen szeretik megünnepelni az eseményeket, mint a születésnapok. Ez lesz bombasztikus belépő, valamint a teljesítmény. Ha a rajongók többsége van, akkor a kritika is ott van. Vannak, akik azt kérik, hogy a normákat és a kultúrát szem előtt tartva legyen teljesítmény.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *