• Élő Eredmény
 • Jamal Musiala
  |

  Bundesliga – Bayer Munich 4-0, Jamal Musiala remekelt

  Bayer Munich 4-0

  Az FC Bayer Munich 4-0-s győzelmi rekordot állított fel a német bajnokság 8. fordulójában, és az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutásért.

  Bayer Munich 4-0
  Bayer Munich 4-0

  Jamal Musiala elképesztően játszott, 2 gólt szerzett. A 84. percben Hradecky elcsúszott, a Bayern pedig kihasználta ezt és a kapu felé fejelt és megszerezte a mérkőzés 4. gólját.

  Musiala azt mondta, hogy a csapatában mindenki szenvedélyes volt, hogy megnyerje a mérkőzést. de még mindig nem ünnepelhetünk korán, mivel még néhány mérkőzést kell játszaniuk, és miután ezeken a mérkőzéseken díjnyertes teljesítményt nyújtottak, boldogan mondhatják, hogy visszatértek

  A Bayern jelenleg a 2. helyen áll bundesliga, amely egy profi labdarúgó-bajnokság. A Bayer Leverkusen a 16. helyre esett vissza. Ez a vereség veszélybe sodorhatja őket, vagy akár az UEFA-bajnokság elvesztését is okozhatja.

  Bayer Leverkusen 0-4

  A Bayer Leverkusen 0-4 igazán gyenge teljesítmény volt, a szezon kezdete óta védekezés nélkül. Lehet, hogy a stratégiák hiánya, vagy a müncheni csapat nyomása volt rajtuk.

  A szurkolóik dühösek rá. Mivel ezúttal nagy reményeket fűztek a győzelemhez.

  De ez egy olyan meccs, amit meg kellett nyerni és el kellett veszíteni. Most a Leverkusen labdarúgócsapatának kell feljönnie, miután felturbózta az energiaszintjét és a képességeit. Meg kell majd mutatniuk, hogy mit tudnak a győzelemért.

  Ezúttal több jó edzőre van szükségük, a kapitányuknak pedig el kell gondolkodnia azon, hogy hol tudnak javulni, és milyen változtatásokat kell még a csapatba vinniük. Nemcsak a kondíció, hanem az okosság is számít a játékban. A mostani vereség után tudatosítaniuk kell, hogy milyen hibákat követtek el a mérkőzésen, és hogyan tudnak túllépni rajta.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *