Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Jamal Musiala
|

Bundesliga – Bayer Munich 4-0, Jamal Musiala remekelt

Table of Contents

Bayer Munich 4-0

Az FC Bayer Munich 4-0-s győzelmi rekordot állított fel a német bajnokság 8. fordulójában, és az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutásért.

Bayer Munich 4-0
Bayer Munich 4-0

Jamal Musiala elképesztően játszott, 2 gólt szerzett. A 84. percben Hradecky elcsúszott, a Bayern pedig kihasználta ezt és a kapu felé fejelt és megszerezte a mérkőzés 4. gólját.

Musiala azt mondta, hogy a csapatában mindenki szenvedélyes volt, hogy megnyerje a mérkőzést. de még mindig nem ünnepelhetünk korán, mivel még néhány mérkőzést kell játszaniuk, és miután ezeken a mérkőzéseken díjnyertes teljesítményt nyújtottak, boldogan mondhatják, hogy visszatértek

A Bayern jelenleg a 2. helyen áll bundesliga, amely egy profi labdarúgó-bajnokság. A Bayer Leverkusen a 16. helyre esett vissza. Ez a vereség veszélybe sodorhatja őket, vagy akár az UEFA-bajnokság elvesztését is okozhatja.

Bayer Leverkusen 0-4

A Bayer Leverkusen 0-4 igazán gyenge teljesítmény volt, a szezon kezdete óta védekezés nélkül. Lehet, hogy a stratégiák hiánya, vagy a müncheni csapat nyomása volt rajtuk.

A szurkolóik dühösek rá. Mivel ezúttal nagy reményeket fűztek a győzelemhez.

De ez egy olyan meccs, amit meg kellett nyerni és el kellett veszíteni. Most a Leverkusen labdarúgócsapatának kell feljönnie, miután felturbózta az energiaszintjét és a képességeit. Meg kell majd mutatniuk, hogy mit tudnak a győzelemért.

Ezúttal több jó edzőre van szükségük, a kapitányuknak pedig el kell gondolkodnia azon, hogy hol tudnak javulni, és milyen változtatásokat kell még a csapatba vinniük. Nemcsak a kondíció, hanem az okosság is számít a játékban. A mostani vereség után tudatosítaniuk kell, hogy milyen hibákat követtek el a mérkőzésen, és hogyan tudnak túllépni rajta.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *