Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Barcelona Győzelem
| | | |

Dembélé Góljával Nyert: Barcelona Győzelem

Table of Contents

Barcelona Győzelem

Barcelona Győzelem: Ez volt a spanyol bajnokság Copa Del Ray negyeddöntője, amelyet a Barcelona és a Real Sociedad csapata játszott egymással. Ahol a sorozatban győztes Real Sociedadnak vereséget kellett szenvednie a Barca FC játékosaitól. Bár a Sociedad adta a legkeményebb ellenfelet, de “Dembélé” megváltoztatta a meccset azzal, hogy a második félidőben pontot szerzett csapatának.

Dembélé Góljával Nyert
Dembélé Góljával Nyert
Barcelona Nemzeti Sport csapat győzelem

2 félidő mérkőzés

Lewandowski 11 percet lőtt, de elhibázta a gólját az első félidőben.
Ezután Pedri próbált a kapu felé rúgni szögletet, de nem sikerült.

Sociedad játékos piros lapos büntetése az első félidő 40. percében, az 1. félidő pedig 45 perc alatt véget ért. Sajnos mindkét csapat 0 gólos volt.

A második félidő tehát egy rövid szünet után kezdődött. Mindkét csapat változtatott néhány változtatást, ahogy a Sociedad játszott az első félidőben várható volt, hogy lesz néhány gólt a negyeddöntő.

A 2. félidő 50. percéig mindkét csapat gól nélkül játszott. Ez végül

“DEMBÉ” 52. percben gólt szerzett a Barca, és most ez a csapat vezetett 1 góllal, mert az ellenfélnek 0 gólja volt eddig.

A Barca részéről 2 sárga lapos, míg a Sociedad részéről 1 sárga lapos büntetést jegyeztek fel a mérkőzés során.

Így mindkét csapat büntetőt hibázott.

A második félidő véget ért, és az eredmények: Real Sociedad 0-1 Barcelona.

A Barca a következő fordulóba jutott, míg a Sociedad játékosainak holnap az Atlético Madrid ellen lesz a következő mérkőzésük.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *