• Élő Eredmény
 • Éder Militão Gól 1-0

  Éder Militao gól: Real Madrid nyerte LaLiga pontot

  Éder Militão Gól 1-0

  Eder Militao gólja a meccs elején tette a brazil csapat helyét a la liga élvonalában. Eder okosan játszott, és pillanatok alatt gólt szerzett, és beállította helyüket a labdarúgó-bajnokságban.

  Éder Militão vezetésével a Real Madrid 1:0-ra nyert ma este a Getafe ellen:

  👌 86 érintés

  ⚽️ 1 gól

  🔑 1 kulcspassz

  👟 62/70 pontos passz

  💨 2/2 sikeres labdaszerzés.

  🚀 5 tisztázás

  ⛔️ 2 blokkolt lövés

  🚷 0 alkalommal cseleztek el mellette

  📈 8.4 Sofascore értékelés

  Getafe vs Real Madrid Laliga
  Getafe vs Real Madrid Laliga

  Getafe vs Real Madrid Laliga

  MDöntetlen mérkőzést rendeztek a Real Madrid és a Getafe között szombaton, ahol, Militao Justin 3 percen belül megszerezte az 1. gólt. A madridi labdarúgók nemcsak a góljaikat védik, hanem élvezik is a játékot, hiszen a közönség pozitív megjegyzéseket tesz rájuk a mérkőzés során. Rodrygo is jól játszott, bár az oldalról leadott lövést elhibázta, de a játék iránti elkötelezettségét sem lehet elfelejteni.

  Bár Carlo Ancelotti UEFA-menedzser a mérkőzés előtt aggódott a Madrid teljesítménye miatt. Nem volt teljesen elégedett a játékkal. De a Real Madrid bebizonyította, hogy tévedett, és ebben nagy szerepe volt Éder Militãónak.

  Getafe Cf vereség a játék, de ők is jól játszott nem volt a napjuk, mint az egyik kellett nyerni, és a másik csapat kellett veszíteni határozottan. Reméljük, hogy ismét erősebbek lesznek. A csapategység nagyon fontos minden mérkőzésen.

  Ez volt a 100. brazil mérkőzés. Jövő héten azzal a csapattal fognak játszani, akit le lehet becsülni, Mindkettő a legerősebb csapat, így mindkettőnek eleget kell majd küzdeni a győzelemért.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *