Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Éder Militão Gól 1-0

Éder Militao gól: Real Madrid nyerte LaLiga pontot

Table of Contents

Éder Militão Gól 1-0

Eder Militao gólja a meccs elején tette a brazil csapat helyét a la liga élvonalában. Eder okosan játszott, és pillanatok alatt gólt szerzett, és beállította helyüket a labdarúgó-bajnokságban.

Éder Militão vezetésével a Real Madrid 1:0-ra nyert ma este a Getafe ellen:

👌 86 érintés

⚽️ 1 gól

🔑 1 kulcspassz

👟 62/70 pontos passz

💨 2/2 sikeres labdaszerzés.

🚀 5 tisztázás

⛔️ 2 blokkolt lövés

🚷 0 alkalommal cseleztek el mellette

📈 8.4 Sofascore értékelés

Getafe vs Real Madrid Laliga
Getafe vs Real Madrid Laliga

Getafe vs Real Madrid Laliga

MDöntetlen mérkőzést rendeztek a Real Madrid és a Getafe között szombaton, ahol, Militao Justin 3 percen belül megszerezte az 1. gólt. A madridi labdarúgók nemcsak a góljaikat védik, hanem élvezik is a játékot, hiszen a közönség pozitív megjegyzéseket tesz rájuk a mérkőzés során. Rodrygo is jól játszott, bár az oldalról leadott lövést elhibázta, de a játék iránti elkötelezettségét sem lehet elfelejteni.

Bár Carlo Ancelotti UEFA-menedzser a mérkőzés előtt aggódott a Madrid teljesítménye miatt. Nem volt teljesen elégedett a játékkal. De a Real Madrid bebizonyította, hogy tévedett, és ebben nagy szerepe volt Éder Militãónak.

Getafe Cf vereség a játék, de ők is jól játszott nem volt a napjuk, mint az egyik kellett nyerni, és a másik csapat kellett veszíteni határozottan. Reméljük, hogy ismét erősebbek lesznek. A csapategység nagyon fontos minden mérkőzésen.

Ez volt a 100. brazil mérkőzés. Jövő héten azzal a csapattal fognak játszani, akit le lehet becsülni, Mindkettő a legerősebb csapat, így mindkettőnek eleget kell majd küzdeni a győzelemért.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *