Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Svédország nyerte az EHF elődöntőt
|

EHF: A magyarok 30-25 Svédországot legyőzték

Table of Contents

A magyarok 30-25 Svédországot legyőzték

Ez a mérkőzés került megrendezésre Ljubljanában, ahol A magyarok 30-25 Svédországot legyőzték. Ez volt a 3. játéknap og Group 1 mérkőzés. A svédek már az első félidő elején elkezdtek támadni. Mert az elődöntőért küzdöttek. A svéd Jamina Roberts 1 perc alatt 1 pontot szerzett, majd a magyar Petra is előrébb lépett és egyenlített. Így a két csapat 1-1 gólpontot szerzett mindössze 2 perc alatt. A labdarúgó natch a 17. percig mindkét csapat részéről 10-10-ig kiegyenlített volt. Ekkor a svéd csapat szenvedélyesen győzni akart, így a játékosai elkezdtek védekezőbben játszani és folyamatosan kapták a gólokat egészen a 30. percig és az első félidő véget ért. Az állás 15-18 volt. A magyar játékosok 3 pontos hátrányban voltak.

A magyarok 30-25 Svédországot legyőzték
A magyarok 30-25 Svédországot legyőzték

A második félidő elkezdődött, de a magyar női válogatottnak nem volt szerencséje, nem tudtak több gólt szerezni, mint a svéd női szövetség, és 30-25-re kikaptak. Összesen 60 perces mérkőzés volt, amely a magyarok vereségével ért véget, mivel nem jutottak be a döntőbe. Az első félidő érdekes volt, mindkét csapat jól játszott, de nem úgy a második félidő, ahol a magyar női szövetség csapata hatalmas nyomás alatt volt. Most a MAGYARORSZÁG 6-os számnál tart ahol 4 mérkőzést játszott de egyet sem nyert. Összesen 0 pontjuk van.

Svédország nyerte az EHF elődöntőt

Svédország megnyerte az elődöntő csoportmeccsét, így 4 ponttal a 3. helyen állnak. Linn Blohm volt a mérkőzés játékosa, mivel 6 gólt lőtt és nagyszerűen védekezett az ellenfelek ellen, de nem csak ő, hanem Jamina is elképesztő módon járult hozzá a mérkőzés győzelméhez, mivel 9 gólt szerzett. Jamina lehetett volna a mérkőzés játékosa, de itt kell még néhány pont, hogy észrevegyük, hogy Linnt jelölték. A védekezési pontok is számítanak.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *