France EHF semifinal
|

EHF: Franciaország 29-21-re legyőzte Németországot

Franciaország 29-21-re legyőzte Németországot

A francia csapat bejutott az EHF elődöntőjébe. Németország és Franciaország női labdarúgó-válogatottja között rendezték meg az Európai Kézilabda Szövetség keddi mérkőzését, amelyen Franciaország 29-21-re legyőzte Németországot. A Mentenegro is 35-34-re győz. Most mindkét csapat bejutott a középdöntőbe.

Franciaország 29-21-re legyőzte Németországot
Franciaország 29-21-re legyőzte Németországot

Az első félidő elkezdődött, és mindkét csapat győztes lelkesedéssel játszott a hazájáért. A német nők mindent megtettek, hogy legyőzzék Franciaországot, míg a francia játékosok sem maradtak le, szembenéztek a helyzetekkel, és az egyik játékosuknak is fontos szerepe volt az egész mérkőzésen. Franciaország 12, Németország pedig 9 gólt kapott az első félidő végéig.

Aztán elkezdődött a második félidő, de Németország továbbra sem tudta kivédekezni a gólokat és előnybe juttatni csapatát. A francia nők győztek és Németország csapatának kellett ezt befejeznie a vesztes meccs után. Olivier és Jochen több gólt lőtt és védekezésben is játszott. Mivel a franciák egymás után 4 mérkőzést nyertek, így 8 ponttal az 1. helyen állnak. Estelle is bizonyította, hogy egyike a nagy nemzeti futballistáknak.

Németország-Franciaország 21-29

Alina Grijseels, aki hét gólt szerzett a német női válogatottnak. A játékosok nagy nyomás alatt voltak, és többnyire nem találtak fordulatot. Ismétlem, bizonyos szempontból nem volt rossz. De ki kell használni a 100%-os esélyeket, és el kell kerülni az egyszerű bothibákat. Ez elég lenne a legtöbb csapat ellen. A csapatnak tanulnia kell a hibákból és javulnia kell. A németek mindössze 1 győzelmet és 2 pontot szereztek, ezzel a 6. helyen állnak az EHF ligában.

Most november 16-án 15:30-kor újabb mérkőzésük lesz a romaina ellen. Most nem tudnak a top 3-ba kerülni, de még mindig tudnak pontokat javítani, hogy stabilizálják a helyezésüket. Remélem, hogy energikusabban fognak játszani, szem előtt tartva a pontszerzést és a győzelmet is.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *