Magyar női kézilabda 33-28
|

EHF: Győzött a Magyar női kézilabda 33-28 Svájcból

Magyar női kézilabda 33-28

Magyar női kézilabda 33-28: Ez volt az Európa-bajnokság első mérkőzése a magyar nők és a svájci nők között. Ahol a magyarok 32-28-ra legyőzték Svájc labdarúgó-válogatottját. Bár a magyar női futballisták már régiek ezen a téren, tapasztaltabbak voltak, mint az ellenfél csapata, akik először játszottak, így ez nem tűnt nagy teljesítménynek. Egyik csapat sem tekinthető könnyűnek, de ez volt a női Európa-bajnokság első mérkőzése az A csoportból. A mérkőzés 1 percén belül 1-1 gól született, majd a következő 1 percben újabb gólt kapott a svájci csapat, így a mérkőzés 2 percén belül összesen 2 góllal vezetett a svájci csapat. Így a játék folytatódott, és mindkét csapat majdnem egyenlő pontszámot ért el. A svájci női labdarúgó-válogatott az első félidő végéig, a mérkőzés 30. percéig 2 góllal 13-11-re vezetett.

A második félidő végén egyenlített a magyar női labdarúgó-válogatott. Az 50 perc alatt mindkét csapat 24-24-re vezetett. Aztán a Hungerit az utolsó 10 percben átvette a vezetést és elkezdett egyre több gólt szerezni. A 60 perces mérkőzésen 32-28-ra nyert Magyarország.

EHF Svájc női labdarúgás 28-32
EHF Svájc női labdarúgás 28-32

Svájc női labdarúgás 28-32

Annak ellenére, hogy a svájci nők első mérkőzésén a régi és erős európai csapat svájci játékosok játszott profin. Nem volt könnyű feladat ezen a szinten játszani és 28 gólt szerezni. Még ha el is veszítették a meccset, de a játékuk lenyűgözte a közönséget. Ez egy váratlan mérkőzés volt.

Vlagyimir Golovin, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya szintén csodálta a svájci játékosokat, de azt is mondta, hogy tudja, hogy a játékosaink nem úgy játszottak, ahogy kellene, de soha nem szabad egy csapatot sem könnyen venni. További javulással fogunk visszatérni, amit a következő mérkőzéseken láthatnak majd a szurkolók.Magyar női kézilabda 33-28

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *