Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Hungary-Slovenia 29-25
|

EHF: Magyarország – Szlovénia 29-25

Table of Contents

Magyarország – Szlovénia 29-25

Magyarország – Szlovénia 29-25: Ez volt az Európai Kézilabda Szövetség utolsó mérkőzése, amelyen Magyarország Szlovénia ellen játszott, és 4 góllal nyert. Magyarország női csapata 29 gólt szerzett, míg Szlovénia 25 gólt. Mindkét csapatnak volt spiritusza a győzelemhez. Az első félidő elején mindkét csapat 1 perc alatt 1 gólt szerzett. Ez volt a mérkőzés legjobb kezdete mindkét fél részéről és nehéz volt eldönteni, hogy ki nyer. Az 1. félidő 8 perce alatt mindkét csapat 4 gólt szerzett. A folytatásban pedig egyre-másra szerezték a gólokat, és a 30. percben 14-14-re majdnem kiegyenlítettek. Az első félidő véget ért, és nem volt győztes csapat, mert mindketten ugyanannyi gólt szereztek. Ez volt az utolsó mérkőzés, így mindketten arra törekedtek, hogy a nemzet számára színvonalas győzelmet arassanak.

Magyarország - Szlovénia 29-25
Magyarország – Szlovénia 29-25

A második félidő ezúttal a 40. percig nem csak a magyar válogatott, hanem Szlovénia is ugyanolyan gólarányban, 20-20-ra állt. Ekkor fordult a mérkőzés és a magyar nők több góllal kezdtek vezetni. Így egyre nagyobb lett a gólkülönbség, és a szlovén nők mindent megtettek, hogy felvegyék a versenyt, de a magyar válogatott nem hagyta őket támadni, és folyamatosan védekezett a győztes pontokért, így a 60. percben véget ért a mérkőzés. A második félidő állása 29-25 volt. Szlovénia elveszítette a mérkőzést.

Szlovénia 25-29

A vereség ellenére Szlovénia pontokban megelőzi Magyarországot az EHF 1. csoportjában. Ez a csapat 5 mérkőzést játszott, ebből 2 győzelmet aratott és 4 ponttal a 4. helyen áll. Míg a magyar csapat a 6. helyen áll, 5 meccsből mindössze 1 győztes meccsel. Ez az utazás vége. A nőknek javulásra van szükségük a mérkőzésen. Ahogy játszanak és akikkel játszottak, el kell gondolkodni, hol hibáztak még. Hol kell változtatniuk. Volt idő, amikor a magyar nemzeti sport erős győzelmekkel tért vissza, ami mostanra elmaradt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *