Milos Kerkez

EKL – Milos Kerkez gólja Gól az AZ Alkmaar

Translate/fordít

AZ Alkmaar játékosok Milos Kerkez elképesztő Gól

A Football Conference League-ben, a csoportkör 3. fordulójában az Az 3-2-re nyert. Ebben a bajnokságban a ciprusi Apollont győzték le. AZ Alkmaar: A 19 éves Milos Kerkez ilyen remekül játszott és továbbra is tartja gólrekordját. Az AZ nagy meccset játszott, 3-2 volt az állás Hajrában, a 85. percben jött a 85. perc, Milos Kerkez adott egy ellenőrzött passzt oldalról, Jesper Karlsson pedig a kapuba fejelt. Ez a gól eldöntötte a mérkőzést a hollandok javára, Kerkez pedig a győztes asszisztot adta.
A csapatok összes résztvevő játékosának gólstatisztikája:
⚽️ 16. Odgaard 1-0
⚽️ 19. Joosten 1-1
⚽️ 62. D. de Wit 2-1 (büntető)
⚽️ 71. Cabral 2-2
⚽️ 85. Milos Kerkez 2-2

AZ Alkmaar 3-2

AZ Alkmaar
AZ Alkmaar

Az van az E csoportban, ahol tették gólok ellen erős versenytársak ciprusi. Ez nem a könnyű győzelem, mivel ők is első osztályú labdarúgó-bajnokság első helyezettjei. Bajnokok Ligája-győztesek voltak, így ez egy hatalmas győzelem az AZ-Ban.

Másrészt: A West Ham 1-0-ra verte az Anderlechtet, a Ballkani 4-3-ra nyert a Sivasspor ellen, míg a Sivasspor 5-0-ra az FCSB ellen. Ez lesz a legkeményebb verseny, és nem könnyű megítélni, hogy melyik csapat jut a döntőbe, mivel minden csapat mindent megtesz a címvédésért.

Minden játékosnak megvan a nemzeti sport iránti elkötelezettsége. Néhány klubjátékos sérülések után is játszik. Remélem a legjobb csapat nyer.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *