Translate/ford铆t

M4 Sports

M4 Sports 茅l艖 k枚zvet铆t茅s ingyenes. Ha r谩kattint a n茅m铆t谩s felold谩s谩hoz, automatikusan a t枚bbi oldalra viszi, ne agg贸djon, kattintson vissza, 茅s sz眉ntesse meg a n茅m铆t谩st. Ha a hang n茅m铆t谩sa megsz疟nik, sim谩n fog j谩tszani. Ellenkez艖 esetben friss铆tse az oldalt.
  • 1. A vide贸 lej谩tsz谩s谩hoz, a hang n茅m铆t谩s谩nak felold谩s谩hoz vagy a teljes k茅perny艖s lej谩tsz谩shoz kattintson a vide贸ra, ez automatikusan 谩tir谩ny铆tja a t枚bbi webhelyre 4,5 alkalommal visszat茅r a vide贸hoz, 茅s v茅g眉l sim谩n le tudja j谩tszani.
  • Amikor elkezd艖d枚tt a Vide贸 lej谩tsz谩sa, kapcsolja ki a vide贸t, majd kattintson a gombra a teljes k茅perny艖s megtekint茅s茅hez.

Milos Kerkez

EKL – Milos Kerkez g贸lja G贸l az AZ Alkmaar

Table of Contents

AZ Alkmaar j谩t茅kosok Milos Kerkez elk茅peszt艖 G贸l

A Football Conference League-ben, a csoportk枚r 3. fordul贸j谩ban az Az 3-2-re nyert. Ebben a bajnoks谩gban a ciprusi Apollont gy艖zt茅k le. AZ Alkmaar: A 19 茅ves Milos Kerkez ilyen remek眉l j谩tszott 茅s tov谩bbra is tartja g贸lrekordj谩t. Az AZ nagy meccset j谩tszott, 3-2 volt az 谩ll谩s Hajr谩ban, a 85. percben j枚tt a 85. perc, Milos Kerkez adott egy ellen艖rz枚tt passzt oldalr贸l, Jesper Karlsson pedig a kapuba fejelt. Ez a g贸l eld枚nt枚tte a m茅rk艖z茅st a hollandok jav谩ra, Kerkez pedig a gy艖ztes asszisztot adta.
A csapatok 枚sszes r茅sztvev艖 j谩t茅kos谩nak g贸lstatisztik谩ja:
鈿斤笍 16. Odgaard 1-0
鈿斤笍 19. Joosten 1-1
鈿斤笍 62. D. de Wit 2-1 (b眉ntet艖)
鈿斤笍 71. Cabral 2-2
鈿斤笍 85. Milos Kerkez 2-2

AZ Alkmaar 3-2

AZ Alkmaar
AZ Alkmaar

Az van az E csoportban, ahol tett茅k g贸lok ellen er艖s versenyt谩rsak ciprusi. Ez nem a k枚nny疟 gy艖zelem, mivel 艖k is els艖 oszt谩ly煤 labdar煤g贸-bajnoks谩g els艖 helyezettjei. Bajnokok Lig谩ja-gy艖ztesek voltak, 铆gy ez egy hatalmas gy艖zelem az AZ-Ban.

M谩sr茅szt: A West Ham 1-0-ra verte az Anderlechtet, a Ballkani 4-3-ra nyert a Sivasspor ellen, m铆g a Sivasspor 5-0-ra az FCSB ellen. Ez lesz a legkem茅nyebb verseny, 茅s nem k枚nny疟 meg铆t茅lni, hogy melyik csapat jut a d枚nt艖be, mivel minden csapat mindent megtesz a c铆mv茅d茅s茅rt.

Minden j谩t茅kosnak megvan a nemzeti sport ir谩nti elk枚telezetts茅ge. N茅h谩ny klubj谩t茅kos s茅r眉l茅sek ut谩n is j谩tszik. Rem茅lem a legjobb csapat nyer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *