• Élő Eredmény
 • Férfi kézilabda Európa-liga 2022-23

  Ferfi Kezi EL – Az FTC is bejutott a csoportkörbe

  Férfi kézilabda csapat, EHF Európai Liga 2022-23

  Ferfi Kezi EL: A Ferencváros és a Veszpré bejutott a 2022-23-as EHF Európa-liga csoportkörébe. A Veszprém jól játszott a mérkőzés elején, már az 1. és a 2. félidőben is mentek előre. Elképesztően játszottak és fölényesen nyertek.

  Ferfi Kezi EL
  Ferfi Kezi EL

  Az FTC-nek csak kétgólos hátrányt kellett ledolgoznia a román CSA “Steaua Bucuresti” ellen, de volt jó és rossz hír is a hazaiaknak gro. A Steaua kiesett az európai kézilabda-csapatbajnokságból.

  EHF Európai Liga 2022-23

  3 portugál és 3 magyar csapat fog játszani az EHF 2022-23-as kiírásában.

  A Balatonfüred bejutott a csoportkörbe, és most “csütörtökön 11 órakor” Bécsben rendezik a sorsdöntő mérkőzést.

  Ónodi Jánoskúti musel čeliť zraneniu nosa, ale dúfajme, že to nebude mať za následok žiadne straty v nadchádzajúcich zápasoch.

  A Fradi is a sorsolásos mérkőzés csapatcsoportjában van. Győri Kristóf is fontos szerepet játszott a mérkőzésen. Aki az utolsó 53. percben időben támadott és tovább küzdött a győzelemért.

  Sok szerencsét mindkét ország győztes csapatának a sorsolásos mérkőzésekhez. Az éhes csapat most a legerősebb csapat. Ahogyan folytatják a játékot és a vereségeket leküzdik, bebizonyították, hogy ha akarják, akkor képesek rá. Nem kételkedhetünk a magyar nemzeti sportért tett erőfeszítéseikben.

  Sok sikert kívánunk a csapatnak az elkövetkező mérkőzésekre az európai kézilabda-bajnokok ligájában.

  Néhány tervet kell majd készíteniük, hiszen nem szabad lebecsülni a többi európai válogatott játékos erejét sem. Ott kell ve bármilyen tartalék terv is.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *