FIBA 2023 - VB 2023
| |

Ferfi kosárlabda VB selejtező: Bosznia 83-78

Translate/fordít

Ferfi kosárlabda VB selejtező

A Ferfi kosárlabda VB selejtező 3. fordulójában a bosnyák csapat 83-78-ra legyőzte a magyar kosárlabdázókat. Az elején a magyarok nagyon jól játszottak, ahol azonnal elkezdtek gólokat szerezni. Aztán a bosnyákok sem maradtak le, erősebben fogták meg a labdarúgást és elkezdtek kosarakat lőni a hálóba. Így kezdtek el vezetni a magyarok előtt. A magyarok nem tudtak védekezni, Bosznia pedig folyamatosan 14 ponttal elhúzott. A magyar kosarasok sok hibát vétettek, ami segítette Bosznia támadását, és nagy volt a különbség a magyar játékosok között. Annak ellenére, hogy néhány gólpontot szerzett a magyarság elvesztette a mérkőzést. Mivel a másik csapat jól játszott, így ők nyerték meg a mérkőzést.

Ferfi kosárlabda VB selejtező
Ferfi kosárlabda VB selejtező

Sztojan dicsérte a bosnyák csapatot, nagyon jól játszottak, és reméljük, hogy a jövőben is játszani fognak. Jó versenyt nyújtottak nekünk. Továbbá elmondta, hogy a mi játékosaink is mindent megtettek, hogy megnyerjék a mérkőzést, de a szerencse ma nem volt velünk. Győzni kellett. Aztán megint azt mondta, hogy a bosnyák játékosok erősebb csapat, mint mi. Mi védtük a labdákat, de ahogy ők játszottak, az csodálatra méltó volt.

A magyar játékosok összesen 13 ponttal az 5. helyen állnak a K csoportban, míg Franciaország 16 ponttal az 1. helyen áll. Litvánia a 2., Montenegró pedig a 3. helyen áll.

FIBA 2023 – VB 2023

Mivel a magyar csapat már összesen 5 mérkőzést veszített el. Most a 23. helyen végeznek. Úgy tűnik, hogy a K csoportból most nem a döntőbe jutottak. 2023-ig tart az európai világbajnoki selejtezősorozat. Minden csoportból 3 csapat jut be a döntőbe.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *