Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
 • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
 • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Paul Pogba és N'Golo Kanté
|

FIFA 2022: Paul Pogba és N’Golo Kanté Katar meccs

Paul Pogba és N’Golo Kanté FIFA 2022

A francia vb-győztes duó, Paul Pogba és N’Golo Kanté a hírek szerint sérülés miatt kihagyja a 2022-es világbajnokságot. Úgy vélik, hogy alkalmatlanok a részvételre. A jelentésből kiderült, hogy N’Golo Kanté és Paul Pogba nem fog felépülni a Fifa 2022-es katari rajtjáig. Tehát nem tehetik kockára a játékosok életét.

Franciaország Paul Pogba és N’Golo Kanté is nélkülözni fogja a világbajnokságon, pedig kulcsszerepet játszanak a mérkőzéseken. Az alábbiakban néhány statisztikát közlünk.

N’Golo Kanté Franciaországnak a 2018-as világbajnokságon:

 • A legtöbb passz
 • A legtöbb elkapás
 • A legtöbb labdaszerzés

Paul Pogba a 2018-as világbajnokságon Franciaországban: Paul Pogba a 2018-as világbajnokságon:

 • A legtöbb megnyert párharc
 • A legtöbb átadott labda
 • A legtöbb passz a fináléba ⅓

Most mindkettőt eltávolították a csapatból és lecserélték.

Paul nem heveri ki a műtétet, különben a legjobb francia játékos fog hiányozni. Ő volt a gólszerzője a Horvátország elleni végső győzelemnek, amikor másodszor nyerték meg a címet.

France FIFA world Cup 2022
France FIFA world Cup 2022

French Les Bleus edző interjú

Pogbának is vannak vádjai. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azt is mondta, hogy a beth játékosok nem nyújtottak jó teljesítményt az elmúlt meccseken, így jobb, ha meggyógyulnak és a jövőben nagy változásokkal térnek vissza.

Bemutatkozik a csapat:

 • Becenév(ek): Les Bleus (A Kékek)
 • Egyesület :Fédération Française de Football (FFF)
 • Szövetség:UEFA (Európa)
 • Vezetőedző:A francia labdarúgó-válogatott vezetőedzője:Didier Deschamps
 • Kapitány : Hugo Lloris
 • FIFA-rangsor 4.

Franciaország labdarúgó-válogatottját 1904-ben, a FIFA 1904. május 21-i megalakulása körül hozták létre, és első hivatalos nemzetközi mérkőzését 1904. május 1-jén játszotta Belgium ellen Brüsszelben, amely 3-3-as döntetlennel végződött. A következő évben, 1905. február 12-én Franciaország első hazai mérkőzését Svájc ellen játszotta.

1930 júliusában Franciaország részt vett az első FIFA-világbajnokságon, amelyet Uruguayban rendeztek. Franciaország a montevideói Estadio Pocitosban rendezett első világbajnoki mérkőzésen 4-1-re legyőzte Mexikót. A mérkőzés Lucien Laurent miatt volt nevezetes, aki nemcsak Franciaország első világbajnoki gólját szerezte, hanem a világbajnokságok történetének első gólját is. Ezzel szemben Franciaország lett az első csapat, amely nem szerzett gólt egy mérkőzésen, miután 1-0-ra kikapott a csoportkörben résztvevő Argentínától. A Chile elleni újabb vereség azt jelentette, hogy a csoportkörben kiestek.

Franciaország volt a házigazdája az 1938-as világbajnokságnak, és bejutott a negyeddöntőbe, ahol 3-1-re kikapott a címvédő Olaszországtól. 1960-as és 70-es években Franciaország jelentősen visszaesett, több menedzser irányításával játszott, és több nemzetközi tornára sem tudta kvalifikálni magát.

Franciaország hazai mérkőzéseit a Saint-Denis-i (Île-de-France) Stade de France stadionban játssza, edzője Didier Deschamps. Két FIFA-világbajnokságot, két UEFA Európa-bajnokságot, két FIFA Konföderációs Kupát, egy CONMEBOL-UEFA Bajnokok Kupáját és egy UEFA Nemzetek Ligáját nyertek. Franciaország sikerei nagy részét három különböző korszakban érte el: az 1980-as években, az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején, valamint a 2010-es évek végén, amelyek számos jelentős kitüntetést eredményeztek. Franciaország egyike volt annak a négy európai csapatnak, amely részt vett az 1930-as első világbajnokságon. Huszonnyolc évvel később a Raymond Kopa és Just Fontaine vezette csapat harmadik lett az 1958-as FIFA-világbajnokságon.

A háromszoros Ballon d’Or-győztes Michel Platini által vezetett Franciaország 1984-ben megnyerte az UEFA Euro 1984-et (az első hivatalos címét), a CONMEBOL-UEFA Bajnokok Kupáját (1985), és további két világbajnokságon (1982 és 1986) elődöntőbe jutott. De csak az 1990-es években, az INF Clairefontaine létrehozásával kezdte Franciaország elérni fénykorát.

A francia csapat 1998-ban szerezte meg első világbajnoki címét. A tornát hazai pályán játszották, és Franciaország 3-0-ra legyőzte Brazíliát a döntőben.

2006-ban Franciaország a második helyen végzett, 5-3-as vereséget szenvedve büntetőkkel Olaszországtól. A csapat kétszer, 1958-ban és 1986-ban harmadik, 1982-ben pedig negyedik lett. A csapat legrosszabb eredménye az első fordulóban való kiesés volt 2002-ben és 2010-ben. 2002-ben a csapat váratlan vereséget szenvedett Szenegáltól, és gól nélkül távozott a tornáról, míg 2010-ben a játékosok és a stáb közötti konfliktusoktól sújtott francia csapat három mérkőzésből kettőt elveszített, a másikon pedig döntetlent ért el.

Didier Deschamps és Zinedine Zidane irányítása alatt a Les Bleus megnyerte az 1998-as FIFA-világbajnokságot és diadalmaskodott az UEFA Euro 2000-en. Emellett 2001-ben és 2003-ban megnyerték a FIFA Konföderációs Kupát. Három évvel később Franciaország bejutott a 2006-os FIFA-világbajnokság döntőjébe, ahol 5-3-as vereséget szenvedett büntetőkkel Olaszországtól. Egy évtizeddel később az UEFA Európa-bajnokság döntőjébe jutottak, ahol hosszabbításban 1-0-ra kikaptak Portugáliától. Két évvel később Franciaország megnyerte a 2018-as FIFA-világbajnokságot, a második bajnoki címét, a 2018. július 15-i döntőben 4-2-re legyőzve Horvátországot. Végül a francia válogatott lett az első olyan európai válogatott, amely az összes lehetséges FIFA- és konföderációs presztízstornát megnyerte, miután 2021 októberében megnyerte az UEFA Nemzetek Ligáját.

Miután Franciaország 2018-ban megnyerte második világbajnokságát, az M6 a TF1-gyel közösen 2022-ig minden olyan nemzetközi mérkőzést közvetít, amelyen Franciaország szerepel.

Franciaországnak olyan sztárjátékosai vannak, mint Paul Pogba és Killian Mbappe, és az első meccsükkel Ausztrália ellen kezdik a Katar elleni kampányt. A D csoportban olyan csapatokkal találkoznak, mint Dánia és Tunézia.

A FIFA világraglistáján a 4. helyen állnak.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *