Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Dánia Tunézia 0-0
| |

FIFA-világbajnokság: Dánia Tunézia 0-0

Dánia – Tunézia 0-0

Dánia Tunézia 0-0: Ez volt az 5. mérkőzés a D csoportból, ahol Tunézia és Dánia játszott a világbajnokságért. Mindkét csapat játékosai remekül kezdtek, de sajnos egyikük sem tudta megnyerni a meccset, mert mindkettőjüknek még 1 gólja sem volt a mérkőzésen.
Dánia nagyon jól játszott, 1 gólt is szerezhettek volna, de a játékvezető a tunéziai válogatott kérésére ezt elutasította. Mivel semmilyen alapos okból.
Mindkét csapat játékosának büntetőt is kellett vállalnia. De még mindig annak ellenére, hogy még szabadrúgásokat is kaptak, egyik csapat sem tudott egyetlen pontot sem szerezni.

Így az első félidő véget ért, és az állás a következő volt: Dánia Tunézia 0-0.
Dánia Tunézia 0-0
Tunézia Dánia 0-0

Második félidő

Aztán a kis szünet után 46 perccel megkezdődött a 2. félidő. Most már volt remény arra, hogy bármelyik országból is lesz gól. Mindkét játékos nagy igyekezettel kezdett.
A módosítóik, védőik nem hagyták, hogy mindkét csapat gólt szerezzen. Így aztán csalódottak voltak, mert a 97 perces mérkőzés a vége felé járt, és senki nem szerzett győztes pontot.
Így a mérkőzés gól nélküli eredménnyel ért véget, és a nemzeti sportcsapatok csalódottak voltak a döntetlen mérkőzés miatt.

Andreas Skov érvénytelenített gólja volt az egyik fordulópont, de a második félidő mindkét csapat részéről 0 góllal zárult. Mindkét csapat nagy odaadással küzdött a győzelemért, de minden a szerencsén múlott.

Következő Dánia és Tunézia katari mérkőzések:

Tunézia most 15:00 órakor Ausztrália ellen lép pályára, míg Dánia november 26-án, szombaton 21:00 órakor Franciaországgal játssza következő mérkőzését.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *