Dánia Tunézia 0-0
| |

FIFA-világbajnokság: Dánia Tunézia 0-0

Translate/fordít

Dánia – Tunézia 0-0

Dánia Tunézia 0-0: Ez volt az 5. mérkőzés a D csoportból, ahol Tunézia és Dánia játszott a világbajnokságért. Mindkét csapat játékosai remekül kezdtek, de sajnos egyikük sem tudta megnyerni a meccset, mert mindkettőjüknek még 1 gólja sem volt a mérkőzésen.
Dánia nagyon jól játszott, 1 gólt is szerezhettek volna, de a játékvezető a tunéziai válogatott kérésére ezt elutasította. Mivel semmilyen alapos okból.
Mindkét csapat játékosának büntetőt is kellett vállalnia. De még mindig annak ellenére, hogy még szabadrúgásokat is kaptak, egyik csapat sem tudott egyetlen pontot sem szerezni.

Így az első félidő véget ért, és az állás a következő volt: Dánia Tunézia 0-0.
Dánia Tunézia 0-0
Tunézia Dánia 0-0

Második félidő

Aztán a kis szünet után 46 perccel megkezdődött a 2. félidő. Most már volt remény arra, hogy bármelyik országból is lesz gól. Mindkét játékos nagy igyekezettel kezdett.
A módosítóik, védőik nem hagyták, hogy mindkét csapat gólt szerezzen. Így aztán csalódottak voltak, mert a 97 perces mérkőzés a vége felé járt, és senki nem szerzett győztes pontot.
Így a mérkőzés gól nélküli eredménnyel ért véget, és a nemzeti sportcsapatok csalódottak voltak a döntetlen mérkőzés miatt.

Andreas Skov érvénytelenített gólja volt az egyik fordulópont, de a második félidő mindkét csapat részéről 0 góllal zárult. Mindkét csapat nagy odaadással küzdött a győzelemért, de minden a szerencsén múlott.

Következő Dánia és Tunézia katari mérkőzések:

Tunézia most 15:00 órakor Ausztrália ellen lép pályára, míg Dánia november 26-án, szombaton 21:00 órakor Franciaországgal játssza következő mérkőzését.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *