Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

FIFA World Cup 2022 Megnyitó
| |

FIFA World Cup 2022 Megnyitó

Table of Contents

FIFA World Cup 2022 Megnyitó

FIFA World Cup 2022 Megnyitó csodálatos volt. A BTS Jungkook a FIFA megnyitóünnepségén adta elő a produkcióját. A rajongók nagyon élvezték az előadását. Minden sokkal érdekesebb volt, mint bárki gondolta volna. Ott a katari stadion meghívta a legendás színészt “Morgan Freeman” is. Aki előadott néhány beszédet.

FIFA Megnyitó
FIFA Megnyitó

Morgan Freeman

Morgan Freeman érzelmes beszédet mondott. A Jungkook (JK) Katar VB előadása után. Elmondta, hogy a katari ország hogyan kezdte labdarúgó-pályafutását egy kis csapatból, stadion nélkül. Edzettek, és hogyan változott az idő. Ma Katar Doha annyira képes, hogy lehetőséget kapott a 2022-es FIFA világbajnokság megrendezésére. Ez nagy megtiszteltetés számukra. Továbbá azt mondta, hogy nem számít, mi osztott meg minket, de a lényeg az, ami egyesít bennünket. Most szinte minden tisztelt ország együtt van a mi országunkban. Ez a legnagyobb dolog, hogy baráti kapcsolatokat is kialakítsunk.

Úgy mesélte el beszédét, hogy az egy érzelmes pillanat volt. Milyen pozitívan adta át az üzenetet mindenkinek.

Katar FIFA 2022 szabályai

Mivel Katar iszlám ország, néhány szabályt és előírást is meghatároztak, többek között:

  1. Nem viselhetnek rövid ruhákat
  2. A nők nem viselhetnek rövid nadrágot / farmert.
  3. A nők nem viselhetnek ujjatlan ruhát.
  4. Alkoholos italok nem engedélyezettek.
  5. A környezetnek barátságosnak kell lennie
  6. Minden eseménynek az etikának, a normáknak és az értékeknek kell megfelelnie.

A katari eseményen minden úgy volt, ahogyan említették. A FIFA-rendezvény olyan volt, mint egy álomvilág. A szervezés és a bemutatás módja csodálatra méltó volt. Hatalmas összeget költöttek az egész eseményre. Aztán az amerikai színész “Freeman” meglepő belépője. Mindent jól megszerveztek.

Volt néhány kritika is. Például a BBC-nek nem engedélyezték a közvetítést, túl sok korlátozás volt az európai csapatok játékélvezetében. De még így is több tiszteletet kaptak a résztvevők.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *