Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Karim Benzema Ballon D'Or 2022
| |

Karim Benzema kapja a Ballon d’Or-díjat

Table of Contents

Karim Benzema Ballon D’Or 2022

Karim Benzema az első francia játékos, Aki megnyerte a Balloon D’Or díjat. Legutóbb 1998-ban Zinédine Zidane-nak ítélték oda. Ezt a legjobb utolsó párizsi meccsén nyújtott teljesítménye miatt is megkapta. Összesen 46 mérkőzésen 44 gólt szerzett, és ez az összes mérkőzésen díjazott teljesítménynek számít. Most már hivatalosan is ő a világ legjobb futballistája. Ő a legjobb legfiatalabb futballista, aki megnyerte ezt a címet a Real Madridtól. A világ 100 újságírója szavazott rá a 2022-es Balloon D’Or-díjra.

Karim Benzema Ballon D'Or 2022
Karim Benzema Ballon D’Or 2022

Kalapos trükkje, hogy mindössze 17 második félidőben szerzett gólt a Párizs ellen a Bajnokok Ligájában.

Benzema legutóbbi interjúja

Karim Benzema legutóbbi interjújában mesélt álmairól, hogy hogyan váltak valóra. Azt mondta, gyerekkori álmom volt, hogy a legjobb játékos legyek, és küzdöttem, de soha nem adtam fel. Mindig gyakoroltam és tanultam a hibákból, ez a játék szokásom segített a siker felé vezető úton. Továbbá elmondta, hogy a család támogatása nagyon sokat számít. Nem volt a legkönnyebb út, hiszen a hullámvölgyek az élet részei. A legfontosabb dolog az, hogy a családom nagyon támogatott. Mindig ott voltak mellettem, hogy motiváljanak.

Utolsó szavaiban köszönetet mondott minden csapattársának, edzőjének, valamint a Real Madridnak és a válogatottnak. Akik bizalmat szavaztak neki, és hittek a képességeiben, mint a 2022-es év legjobb labdarúgója.

Benzema soccer award 2022
Benzema soccer award 2022

A katari világbajnokságon is játszani fog, amely november 2p-től kezdődik. Most nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy a liga élén is helyet kapjanak. Vannak más legjobb játékosok is, mint Messi. Minden top játékosnak fontos szerepe lesz ezeken a meccseken.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *