• Élő Eredmény
 • Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022
  | | | |

  Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022

  Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022

   

  Karim Benzema nem vesz részt a közelgő utolsó világbajnoki döntő mérkőzésen. Meghívták, hogy vendégként részt vegyen a mérkőzésen, de a francia “Didier Deschamps” legutóbbi nyilatkozata miatt nem volt hajlandó elmenni.

  Karim Benzema Didier Deschamps
  Karim Benzema Didier Deschamps

  Karim Benzema sérüléséből való felépülés

  Karim Benzema megsérült a barátságos mérkőzéseken, amelyeket a világbajnoki felkészüléshez szervezett előkészületi mérkőzésekkel szerveztek. Ahol Benzema volt sérülés és orvos elkerülte őt, hogy részt vegyen a világbajnokság FIFA játékok. Ez egy sokkoló hír volt, de akkor pihennie kellett. Most felépült a sérülésből, és lehet, hogy részt akar venni a végső világbajnoki mérkőzésen.

  Amikor a francia labdarúgó-válogatott menedzsere, Didier Deschamps legutóbbi interjújában azt mondta, hogy 2 nagyszerű játékosunk van.

  1. Karim Benzema, aki a mérkőzés kezdete előtt megsérült.
  2. Lucas Hernandez, aki a 2022-es FIFA Világbajnokság első mérkőzésén sérült meg.

  Ezután újra létre kellett hoznunk a 24 játékos listáját, akik játszottak és nagyszerűen hozzájárultak az összes mérkőzéshez. Most, hogy ez a döntő mérkőzés, nem tehetünk igazságtalanságot velük szemben azzal, hogy az utolsó pillanatokban lecseréljük bármelyik játékost. De meghívjuk Benzemát, hogy vendégként és csapattagként csatlakozzon hozzánk a döntő mérkőzésen. Valahogy a helyén van. Igazságtalan lenne bármelyik játékost lecserélni a döntőbe jutás után.

  Emmanuel Macron Karim Benzema

  Még mindig van rá némi esély, hogy Karim Benzema a francia elnök “Emmanuel Macron” meghívására Katarba utazik, hogy megnézze a vasárnapi világbajnoki döntőt.

  A francia nemzet büszke lesz, mivel első vagy második helyezést érhetnek el. Bármi lehetséges, mert Argentína is a legjobb játékosokkal rendelkezik.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *