Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022
| | | |

Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022

Karim Benzema Világbajnoki Döntő 2022

 

Karim Benzema nem vesz részt a közelgő utolsó világbajnoki döntő mérkőzésen. Meghívták, hogy vendégként részt vegyen a mérkőzésen, de a francia “Didier Deschamps” legutóbbi nyilatkozata miatt nem volt hajlandó elmenni.

Karim Benzema Didier Deschamps
Karim Benzema Didier Deschamps

Karim Benzema sérüléséből való felépülés

Karim Benzema megsérült a barátságos mérkőzéseken, amelyeket a világbajnoki felkészüléshez szervezett előkészületi mérkőzésekkel szerveztek. Ahol Benzema volt sérülés és orvos elkerülte őt, hogy részt vegyen a világbajnokság FIFA játékok. Ez egy sokkoló hír volt, de akkor pihennie kellett. Most felépült a sérülésből, és lehet, hogy részt akar venni a végső világbajnoki mérkőzésen.

Amikor a francia labdarúgó-válogatott menedzsere, Didier Deschamps legutóbbi interjújában azt mondta, hogy 2 nagyszerű játékosunk van.

  1. Karim Benzema, aki a mérkőzés kezdete előtt megsérült.
  2. Lucas Hernandez, aki a 2022-es FIFA Világbajnokság első mérkőzésén sérült meg.

Ezután újra létre kellett hoznunk a 24 játékos listáját, akik játszottak és nagyszerűen hozzájárultak az összes mérkőzéshez. Most, hogy ez a döntő mérkőzés, nem tehetünk igazságtalanságot velük szemben azzal, hogy az utolsó pillanatokban lecseréljük bármelyik játékost. De meghívjuk Benzemát, hogy vendégként és csapattagként csatlakozzon hozzánk a döntő mérkőzésen. Valahogy a helyén van. Igazságtalan lenne bármelyik játékost lecserélni a döntőbe jutás után.

Emmanuel Macron Karim Benzema

Még mindig van rá némi esély, hogy Karim Benzema a francia elnök “Emmanuel Macron” meghívására Katarba utazik, hogy megnézze a vasárnapi világbajnoki döntőt.

A francia nemzet büszke lesz, mivel első vagy második helyezést érhetnek el. Bármi lehetséges, mert Argentína is a legjobb játékosokkal rendelkezik.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *