Svájc 1-0 Kamerunt legyőzte
| | |

Katar VB: Svájc 1-0 Kamerunt legyőzte

Svájc 1-0 Kamerunt legyőzte

A 2022-es katari FIFA 2022-es világbajnokság G csoportjának mérkőzését Svájc és Kamerun játszotta. Ahol Svájc 1-0-ra legyőzte Kamerunt. Kamerun nem tudott 1 gólt lőni. Összesen 2 sárga lapot kaptak a svájci labdarúgók, míg 1 sárga lapot a kameruni labdarúgók. 12 szabálytalan lövés a svájciaktól, míg 10 szabálytalan lövés Kameruntól.

Switzerland 1-0
Switzerland 1-0

Az első félidő véget ért, és Svájc megnyerte a mérkőzést. Ahogyan kezdtek, egyértelműen látszott, hogy csak a győzelemre játszanak, míg a kameruni játékosok nem voltak lemaradva, a 8. percben szabadrúgásuk volt, amit kihagytak.

A svájci “Xhaka” is megpróbálkozott az egyenes kapura lövéssel, de a 12. percben a teljes mérkőzésen nem talált be. Vargas, akinek szabadrúgása volt, megmenekült a sárga lapos paneltől.

De “Fai” kameruni játékos a mérkőzés 36-37. percében sárga lapot kapott.

Így folytatódott a mérkőzés, de egyik csapat játékosai sem tudtak tökéletes gólt szerezni nemzetüknek. Mindkét ország izgatottan várt.

Az első félidő 45 perc után ért véget, és mindkét csapat 0 gólt szerzett. A svájci labdarúgók 0 góllal és a kameruni válogatott labdarúgók is 0 góllal zártak.

Aztán a második félidő egy nagyon lőtt szünet után mindössze 2 perccel kezdődött.

Akanji előtt adódott az arany lehetőség, hogy pontot szerezzen, de kihagyta. Kamerun játékosai jól játszottak az első félidőben védekezésben és támadásban is. Így a remény volt, hogy a második félidőben gólt szereznek. Míg a svájci játékosok nem voltak lemaradva, ők is a győzelemért küzdöttek.

  • A mérkőzés fordulópontja az volt, amikor a svájci “Embolo” 6 méterről kapura lőtt, és már 1 góllal vezettek. Míg Kamerunnak eddig 0 pontja volt.

Csak a második félidő elején, a 48. percben szerezték meg a gólpontot.

Ezután így folytatódott a mérkőzés a 96-97. percig, és a második félidő véget ért.

Kamerun 0 ponttal veszíti el a FIFA 1. mérkőzését. Svájc 1-0 Kamerunt legyőzte.

Következő Svájc és Kamerun Katar 2022 mérkőzésének menetrendje

Kamerun november 28-án, hétfőn 19:00 órakor Szerbiával, míg Svájc ugyanezen a napon, magyar idő szerint hajnali 1:00 órakor Brazíliával játszik.

Ahogy Spanyolországnak 7 gólpontja van. Minden csapatnak keményen kell dolgoznia, hogy előrébb jusson. A 7 gól nem könnyű feladat. Sok szerencsét minden csapatnak.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *