Ujpest vs Kecskeméti
|

Kecskeméti győzelem az Ujpest Fc-től

Translate/fordít

Kecskeméti győzelem 2-1

Ez az első alkalom, hogy a labdarúgó NB I 10. fordulójában tartott péntek este: kecskeméti győzelem Ujpestről.

A Kecskeméti KTE csapatának játékosai a legjobb formájukban játszva győzték le ellenfelüket. Az Ujpest a legkeményebb versenyt jelentette a KTE számára.

Kecskeméti győzelem 2-1
Kecskeméti győzelem 2-1

A mérkőzés kétszer is hosszú percekre félbeszakadt karbantartás miatt, illetve mivel két játékos a levegőben ütközött. A hazaiak a mérkőzés közben büntetést kaptak, mert a sértett nem tudott felállni, mert fejbe lőtte a dobó Vargát. Az önfeláldozó védést követően a mentők hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították. Bár a 104. percben Diaby fejelt a kapuba, és a hazaiaknak volt esélyük az egyenlítésre, de nem sikerült újabb gólt szerezniük. A találkozó végül 106 percig tartott.

Ujpest 1-2

A hazai Ujpest ment előre, hiába a támadások és a vendég KTE számára kedvezőtlen döntések, a kecskeméti játékosok olyan közel álltak egymáshoz, hogy a stratégiájuk elég volt ahhoz, hogy szinte lehetetlen volt rést találni közöttük. Tervük bevált, és győztes ponthoz vezetett. AK Aecskemét nyert és a tabella élére ugrott.

Milos Kruscsics a meccsről adott legutóbbi interjújában elmondta, hogy nem a rossz játékra tudja fogni az okot, de igenis nyerhettek volna, ha az ellenfél első góljának elérése után azonnal komoly lépéseket tesznek.

Szabó István azt is elmondta, hogy legjobb játékosuk sérülése ilyenkor szomorú. Mihajlo Meszhi arccsonttöréssel, Varga Bence pedig agyrázkódás gyanújával került kórházba. Játékosaink az első félidőben a legjobbjukat nyújtották. Megvan a mérlegünk, hogy erősebb csapatokat is legyőztünk. Így a következőkben óvatosabbnak kell lennünk, és a csapat ismét erősebben fog visszatérni.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *