Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Ujpest vs Kecskeméti
|

Kecskeméti győzelem az Ujpest Fc-től

Table of Contents

Kecskeméti győzelem 2-1

Ez az első alkalom, hogy a labdarúgó NB I 10. fordulójában tartott péntek este: kecskeméti győzelem Ujpestről.

A Kecskeméti KTE csapatának játékosai a legjobb formájukban játszva győzték le ellenfelüket. Az Ujpest a legkeményebb versenyt jelentette a KTE számára.

Kecskeméti győzelem 2-1
Kecskeméti győzelem 2-1

A mérkőzés kétszer is hosszú percekre félbeszakadt karbantartás miatt, illetve mivel két játékos a levegőben ütközött. A hazaiak a mérkőzés közben büntetést kaptak, mert a sértett nem tudott felállni, mert fejbe lőtte a dobó Vargát. Az önfeláldozó védést követően a mentők hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították. Bár a 104. percben Diaby fejelt a kapuba, és a hazaiaknak volt esélyük az egyenlítésre, de nem sikerült újabb gólt szerezniük. A találkozó végül 106 percig tartott.

Ujpest 1-2

A hazai Ujpest ment előre, hiába a támadások és a vendég KTE számára kedvezőtlen döntések, a kecskeméti játékosok olyan közel álltak egymáshoz, hogy a stratégiájuk elég volt ahhoz, hogy szinte lehetetlen volt rést találni közöttük. Tervük bevált, és győztes ponthoz vezetett. AK Aecskemét nyert és a tabella élére ugrott.

Milos Kruscsics a meccsről adott legutóbbi interjújában elmondta, hogy nem a rossz játékra tudja fogni az okot, de igenis nyerhettek volna, ha az ellenfél első góljának elérése után azonnal komoly lépéseket tesznek.

Szabó István azt is elmondta, hogy legjobb játékosuk sérülése ilyenkor szomorú. Mihajlo Meszhi arccsonttöréssel, Varga Bence pedig agyrázkódás gyanújával került kórházba. Játékosaink az első félidőben a legjobbjukat nyújtották. Megvan a mérlegünk, hogy erősebb csapatokat is legyőztünk. Így a következőkben óvatosabbnak kell lennünk, és a csapat ismét erősebben fog visszatérni.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *