Dinamo Bucuresti - Wisla Plock Férfi Kézilabda-Bajnokság
| | |

Kézilabda: Dinamo Bucuresti – Wisla Plock EHF

Dinamo Bucuresti – Wisla Plock Férfi Kézilabda-Bajnokság

Dinamo Bucuresti – Wisla Plock EHF Sport: Ez volt az “A csoport” 8. fordulójának mérkőzése az EHF (Férfi Kézilabda Bajnokság Szövetség) ligában. Ahol a Dinamo Bucuresti 2 góllal legyőzte a Wisla Plockot. A Dinamo 28, míg a Wisla 26 gólt szerzett az egész mérkőzésen. A szabályok egy része megegyezik a FiFA világbajnoksággal. Minden csoportból a 2 legjobb csapat automatikusan kvalifikálja magát a negyeddöntőbe.

Most a románok (Dinamo Bucuresti) a 4. helyen állnak az A csoportból 9 ponttal, míg a Paris, Telekom Vesprem a csoport 2 legjobb csapata. A Paris 14 ponttal az 1. helyen áll, míg a Telekom Vesprem 13 ponttal a 2. helyen áll.

Dinamo Bucuresti - Wisla Plock EHF
Dinamo Bucuresti – Wisla Plock EHF

Dinamo Bucuresti – Wisla Plock EHF:

2 félidő mérkőzés eredményei

Az 1. félidő végéig mindkét csapat azonos pontszámmal állt. A Dinamo 12 gólt kapott és a Wisla is 12 gólt. Ezután az első félidő 30 percen belül véget ért. A második félidőben mindkét csapat védekezett, mégis mindkét oldalon több gól esett.

  • 32 perc telt el a 2. félidőből, és a Dinamo már 2 ponttal, 19:17-re vezetett. Ez a különbség egészen 47-ig tartott, majd a Dinamo még 1 ponttal többet szerzett, és az állás 20-17 volt.

Aztán a Wisla elvitt néhány pontot, de a második félidő véget ért, és a 2 gólos különbség megmaradt a végidő utolsó pillanatáig. A végeredmény tehát a következő volt: Plock 26 – Dinamo 28. Ezzel a Plock elvesztette a mérkőzést.

A Dinamo nagyszerűen ünnepelte a 2. győzelmét.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *