Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Bilbao vereség la liga mérkőzés
|

La liga 2022: Griezmann 100. gól Madrid vs Bilbao

Table of Contents

Griezmann 0-1

Az Athletic Bilbao 0-1-re kikapott az Atlético Madrid csapatától. Antoine Griezmann napja volt, aki 100. gólját lőtte a Barcelona spanyol Laliga bajnokságban. Ezt a gólt a mérkőzés 2. félidejében okos játékkal szerezte, és 1-0-ra megnyerte a mérkőzést az AT Bilbao ellen. Ezt a találatot a 48. percben szerezte. Most a csapat 19 ponttal a 3. helyen áll a bajnokságban.

Griezmann
Griezmann

Griezmann a legutóbbi interjújában azt mondta, hogy nagyon jól játszhattak volna, de a szerencse mégis velünk volt, és meglepő módon eltaláltam a labdát és gólt szereztem. A 100. gólcsapás ma fejeződött be. Nem könnyű játszani ay ezen a platformon. A dolgok könnyűnek tűnhetnek, de amikor jönnek játszani a földön csak a játékosok most hoa futni menekülni és védeni a csapat, valamint az ország. Volt 2 gólunk, de a játékvezető megtagadta Morata gólját, és még a megtagadás fő okát sem tudjuk. Egyébként 1 ponttal többet szerezhettünk volna.

Bilbao vereség la liga mérkőzés

A Bilbao FC nagyon jól játszott a mérkőzésen, igyekeztek kemény versenyt vívni az ellenfél csapatával, és ha nem sikerült gólt szerezniük, akkor sem hagyták, hogy az ellenfél játékosai gólt szerezzenek. De ez a 2. félidőig nem sikerült. A Real Madrid szerezte meg a gólt és a győzelmet. A Bilbao csapatának sok lehetősége volt a gólszerzésre, de nem sikerült.

Ma 19:15-kor a Real Madrid a Barcelona ellen lép pályára. Izgalmas mérkőzés lesz, hiszen mindkét csapat a spanyol La Liga 2022-es bajnokságának élén áll.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *