Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

A Barcelona 2-0 Almeria ellen
|

Laliga: A Barcelona 2-0 Almeria ellen

Table of Contents

A Barcelona 2-0 Almeria ellen

A Barcelona 2-0 Almeria ellen: A Barcelona 2-0-ra legyőzte Örményországot a Laliga 13. fordulójának labdarúgó-mérkőzésén. Torres a mérkőzés elején sárga lapot kapott panelt. Ousmane Dembélé és Lewandowski a Barcától folyamatosan kapta a szabadrúgásokat, mindketten mindent megtettek a gólszerzésért, még Lewandowskit is megmentették a büntetőtől, de az első félidőben nem sikerült nekik. Melynek időtartama 47 perc volt. Mindkét csapatnak 0-0 gólpassza volt.

A második félidő kicsit izgalmasan alakult, hiszen az Fc Barcelona 1 gólt szerzett, mégpedig OUSMANE DEMBÉLÉ találatával a 48. percben. Így ez a meccs már a Barca kezében volt. Aztán a Barca a 62. percben újabb góllal szerzett pontot. Pedri passzolja a labdát alba felé és Fati pontosan lövi be jonge fedezte a labdát és 2-0-ra nyert a csapat. Majd a 95 percben véget ért a mérkőzés. Az FC Barcelona csapata a La liga tabella élén áll 34 ponttal az összes lejátszott 13 mérkőzésen szerzett 34 ponttal és 11 győzelemmel.

OUSMANE DEMBÉLÉ 2-0
OUSMANE DEMBÉLÉ 2-0

Gerard Piqué utolsó mérkőzés

A mérkőzés véget ért, de a stadionban érzelmes lett a hangulat, hiszen ez volt Gerard Pique utolsó mérkőzése. Aki a kapitányi posztot is betöltötte. Állva tapsolták meg a szurkolók. Csapattársai is különböző módon búcsúztak el tőle, a Gerard Piqué nevével és a csapatban viselt 3-as rajtszámával ellátott pólójukat megkoszorúzták. Fiai is ott voltak vele a stadionban. Tele volt könnyekkel, és ez egy nagyon érzelmes pillanat volt mindenki számára. Különösen a csapattársak számára, akik éveket töltöttek együtt.

Gerard Piqué búcsúja
Gerard Piqué búcsúja

Az interjújában azt mondta, lehet, hogy ez volt az utolsó meccse, de reméli, hogy a jövőben még visszatérhet. Ezúttal egy kis szabadidőre van szüksége. Megköszönte a szurkolóknak a folyamatos támogatást, a csapattagoknak és a vezetőségnek.

Ha az eredményeiről beszélünk, 616 mérkőzésen játszott, 53 gólt és 30 trófeát szerzett a Barcának.

Nagyszerű karriert futott be. Mondhatsz róla, amit akarsz, de amit elért, azt nem sokan tették meg a labdarúgásban. Geri hiányozni fog.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *