Barcelona 1-0 ra nyert a Valencia
|

Laliga: Barcelona 1-0 ra nyert a Valencia ellen

Translate/fordít

Barcelona’s 1-0 ra nyert a Valencia ellen

Barcelona 1-0 ra nyert a Valencia: Ez volt a Laliga liga 12. fordulója, ahol a Barcelona 1-0-ra nyert a Valencia ellen. Lewandowski a meccs embere, aki a futballmeccs utolsó pillanatában szerzett gólt.

A Barca az első félidőben nem játszott jól, de nagyon jól védte a gólokat. A mérkőzés a végéig döntetlennek tűnt, de a 93. percben Lewy gyönyörűen betalált és ezzel megerősítette csapatát az élmezőnyben. Ferran Torresnek is sárga lapot kellett kapnia. Ansu Fati újabb gólpasszt adhatott volna, de a Mamardashvili megállította, különben a Barca 2 góllal nyert volna. A csapat teljesítményének visszaállítása nem volt túl érdekes a Valencia játékosaihoz képest, de Lewy hihetetlenül megváltoztatta a mérkőzést. Most a Barcelona Fc a La liga spanyol bajnokság első helyén áll 31 ponttal, mint az összes többi csapat.

Lewandowski 93. perces gólja
Lewandowski 93. perces gólja

Valencia 0-1 Barcelona

A Valencia játékosai nemcsak az első, hanem a második félidőben is szenvedélyesebben játszottak. Csak a szerencse nem állt melléjük, különben a 41. percben megszerezhették volna a vezetést, amikor gólt akartak szerezni, de sajnos Jules Koundé Barca játékos megállította. A csapat átvette a vezetést és 5 percen keresztül irányította a labdát, de Samuel Diasnak sárga lapot kellett kapnia. A Valencia csapata már csak 15 ponttal áll a 9. helyen.

Még a Barcából Xavi is azt mondta az interjújában, hogy hibáztak, nem tudtak úgy játszani, ahogy kellett volna, de ez volt a mi napunk, Lewandowski 93 perces gólja mentett meg minket. Továbbá megdicsérte a Valencia játékosokat, hogy verhetetlenül játszottak és ahogy folyamatosan támadnak. De ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem játszottunk jól, igen, minden meccsen fejlődünk, de több stratégiára van szükségünk, hogy javuljunk, különösen a mai meccs után.

Most a Barcelona november 6-án, vasárnap hajnali 1:00 órakor az Almeria ellen lép pályára, míg a Valencia ugyanezen a napon 20:15-kor a Real Sociedaddal játszik.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *