Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Barcelona 2-1 Osasuna ellen
|

LaLiga: Barcelona 2-1 Osasuna ellen

Table of Contents

Barcelona 2-1 Osasuna ellen

A Barcelona 2-1 Osasuna ellen a La liga 14. fordulójának keddi mérkőzésén. Az első félidő elején a Barcelonának problémákkal kellett szembenéznie, így a kezdés egyáltalán nem volt jó számukra. Ott volt az 1. gól a hazaiak Osasuna labdarúgója “García” akinek hihetetlen lövésével 6 perc alatt 1 győztes pontot szereztek a Barcától. A mérkőzés folytatódik anélkül, hogy bármilyen eredmény vagy legújabb frissítés nélkül 30 percig, majd, Volt egy legnehezebb időszak a Barcelona számára, amikor Lewandowski kellett szembenéznie sárga lapot panelty és ő volt ki a mérkőzésből az 1. félidőben (31 perc). Jordi Alba a Barcelona FC próbált mindent megtett, hogy pontokat szerezzen, de bárki is passzolt, akkor ő is sárga lapot kapott, és az első félidő 45 percben véget ért, mindkét csapatból nem született több gól. Voltak 1-0-s gólok.

Barcelona 2-1
Barcelona 2-1

A 2. félidő Lopaz és Pedri az Osasunából kezdte a vezetést és gólhelyzetbe került így a mérkőzés 48 perc alatt kiegyenlített 1-1 lett a meccs. A Barca jól játszott a második félidőben sok játékosuk büntetőt kapott ennek ellenére nem vesztették el a reményt és Raphinha jött előre és újabb gólpontot szerzett a Barca FC 85 perc alatt. Ezután a második félidő összesen 94 percben ért véget.

A Barca megnyerte a döntő mérkőzését és nagyszerű 37 ponttal jutott be a világbajnokságra. Az Osasuna 23 ponttal a 6. helyen távozott.

Gerard Pique visszavonulása

Pique az Osasuna ellen játszott legutóbb. Ahol nyertek, hogy az volt a jó pont. Kétségtelenül végig győztesek voltak most a 2 játékosuk búcsúzik. Lewandowski és Pique.

Gerard Piqué utolsó interjújában megköszönte minden egyes embernek akivel találkozott akitől tanult beleértve az orvosi stábot is, hogy továbbra is szurkoljon. Piros lapos büntetéssel kellett szembenéznie, de így is szép teljesítményt nyújtott a mérkőzéseken, ahol megmutatta tehetségét és lelkesedését a csapatáért.

A 8. Laliga-meccsét sem lehet elfelejteni. Néhány az eredményei közül:

  • A Király Kupában hatszor diadalmaskodott.
  • Bajnokok Ligája trófea háromszor
  • Többször nyert Szuperkupát és Klubvilágbajnokságot a gránátvörös-kékekkel.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *