Ferencváros - Fehervár 2-2
| | | |

NB 1: Ferencváros – Fehervár 2-2

Translate/fordít

Ferencváros – Fehervár 2-2

Ferencváros – Fehervár 2-2: Döntetlenre végződött a Ferencváros és a Fehervár NB 1 14. fordulójának mérkőzése. Ugyanis mindkét csapat 2 gólt kapott. A Fradi játékosok kezdték a mérkőzést, Kodro lövése kimaradt Fehervár nagyon jól védett. Ryan Mmaee és Fiola Attila fontos szerepet játszott abban, hogy a 14. percben megszerezték a mérkőzés 1. gólját. Ez egy sárga lapos panellakás volt, a gólpontot pedig a Fradi játékosai kapták. A labdarúgók folyamatosan támadtak és védekeztek egymás ellen, de gólt nem sikerült szerezniük, így a 38. percben véget ért az I. félidő.

A Fehervar az 52. percben megszerezte a vezetést és góllal szerzett pontot csapatának. Köszönet Kastrati Lirimnek, aki megmutatta lelkesedését és a meccs döntetlen lett 2 csapat között. A ferencvárosi Ryan sem maradt le, az 58. percben újabb gólpontra megy. Ekkor már 1-2 volt az állás. A Fradis addig nyerte a meccset, amíg a ferencvárosi Dárdai Palkó a mérkőzés utolsó perceiben újabb gólt nem szerzett. A 89. percben szerzett gólt, majd a 94. percben véget ért a második félidő. Így mindkét csapat 2-2 góllal állt. Egyik csapat sem volt győztes.

Fehervár vs Ferencváros 2-2
Fehervár vs Ferencváros 2-2

NB 1 frissített cél Pontok

A Ferencvárosi TC 28 ponttal vezeti a tabellát az NB 1 küzdelmeinek élén, így a döntetlen nem jelentett számukra sem vereséget, sem hasznot. A Mol Fehérvár viszont csak 16 ponttal maradt a 8. helyen a tabellán. A top 3 csapat pontjai és a Fehervári játékosok pontszámai között óriási a különbség, ami áthidalhatatlannak tűnik.

Nem volt megállás egy igazságos döntetlen! le a kalappal a Fehérvár (vidi) a mercozesuk az életük volt ilyen nem fog még egyszer előfordulni le a kalappal nekik a Fradi ez van megyünk tovább kell sok ilyen meccsek tanulságosnak kell lennie minden csapat számára.

Mindkét csapatnak jó felállás kell főleg a Ferencvárosnak aki a legnehezebb meccseket fogja játszani több top csapatokkal is. 2 gól nem biztos, hogy elég lesz.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *