Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Mezokovesd 1-1 kisvarda
| |

NB 1: Mezokovesd 1-1 kisvarda

Table of Contents

Mezokovesd 1-1 kisvarda

Mezokovesd 1-1 kisvarda: A Mezokovesd a Kisward ellen játszott az NB 1 13. fordulójában, ahol mindkét csapat csak 1 gólt kapott. Így a mérkőzés döntetlennel ért véget, és senki sem tudott nyerni. Az első félidőben mintha semmi sem történt volna, mindkét csapat nyomást gyakorolt egymásra a labdavédekezésben. A Kisvárda először energikusan játszott, hogy ne kapjon gólt az ellenfél, majd a Mezőkövesd elkezdte nyomás alá helyezni a kisvárdai játékosokat, így az első félidő 0 góllal zárult.

Mezokovesd 1-1
Mezokovesd 1-1

A hazaiak Mezokovesd nem tudta folytatni az izgalmas játékot, mert elkezdtek hibázni. A lelkes csapat könnyen szerezhetett volna két gólt, de hibázott és folyamatosan hibázott. Talán a játék nagyobb nyomás alatt volt. A hiányzó gól miatt 13 ponttal a 9. helyen állnak, és ha még egy gólt lőttek volna, akkor a 6. vagy 7. helyen állnának.

Kisvarda 1-1 NB 1

A Kisvárdának rögtön a mérkőzés 1. és egyben utolsó góljának megszerzése után kellett szembenéznie a panellakással. A Camaj ezzel a panellal szembesült, miközben védekezésben játszott a hazaiak Mezokovesd kapuja ellen. Kuttor Attilának volt lehetősége, de a lövés mellé ment. De aztán 90 perc alatt véget ért a mérkőzés és döntetlen lett a vége. A kisvárdai csapat 22 ponttal a 3. helyen áll.

Most a kisvárdai fc november 05-én, szombaton pontban 09:00 órakor játssza következő NB1-es mérkőzését a Puskás Akadémia Football Club ellen. Míg a Mezokovesd és a Kisvárda legközelebb 2023. április 1-jén játszik egymással mérkőzést. Ez még nem végleges, hiszen a következő mérkőzéseken dől el, hogy valóban egymás ellen játszanak-e, vagy a Mezokovesd kiesik a ligából.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *