Balázs Dzsudzsák

Nemzeti Csapat – Balázs Dzsudzsák visszatér a csapatba

Balázs Dzsudzsák – Nyugdíjba Vonulása

Balázs Dzsudzsák magyar labdarúgó. Aki több mint 12-13 évet szolgált. Tapasztaltabb és volt a csapatkapitány is. Később úgy döntött, hogy visszavonul, de most a Görögország elleni bemelegítő mérkőzéseken szeretne játszani.

Soha nem fogjuk elfelejteni hjs elkötelezettség, hogy, Hogyan vezet egyedül minden idők rangsor és már kiválasztott 109 alkalommal.

Balázs Dzsudzsák Nyugdíjba Vonulása
Balázs Dzsudzsák Nyugdíjba Vonulása

Továbbá, Azt mondta,, A csapatnak szüksége van még némi gyakorlatra, hogy üldözze a célpontokat. Olyan régóta várt arra, hogy újra lehetőséget kapjon a játékra. De az új kapitány most észrevette. Szóval csak a győzelemért fogok játszani.

Új stratégiákat kell kialakítani. Mivel soha nem szabad alábecsülni egyetlen versenyző vagy ellenfél erejét sem. Most eljött az idő, hogy újra bizonyítsunk. Én akkor nyugdíjba vonultam, és hamarosan lesz egy búcsúbuli.

Azt mondta, hogy a jövőben is szeretne játszani a nemzeti mérkőzéseken. De néhányan megpróbálják lezárni ezt a vitát, és hagyják, hogy csak nyugdíjba vonuljak.

Pedig az a vágyam, hogy továbbra is játszhassak. 2 évig volt itthon, csak azért, hogy az emberiséget szolgálja, mert a nemzetre hatással volt a Covid. Kifejezte érzéseit a visszatérésről a sorsa szobájában újra. Majdnem 12 évig volt ott. Tehát nem könnyű hátrahagyni a dolgokat.

Mivel évek után visszatértem, azt mondta, lehet, hogy nem tudok úgy játszani, mint korábban, de hiszem, hogy újra meg tudom csinálni, és le tudok győzni más csapatokat. Csapata többi tagja is erősebbnek tűnik, mivel a legjobbjukat nyújtják a mérkőzéseken. Szóval csak egy kis változtatás vezethet minket a magasságok felé. Láttam néhány hihetetlen változást is. De a játékban mindig szükségünk van új stratégiákra és tervekre. Így az ellenfél nem tud minket mindig ugyanúgy megítélni.

Búcsúmeccse Görögország ellen lesz, és nagy reményei vannak a győzelemre. Mert ez lehet az utolsó mérkőzése a pályafutása során.

Dzsudzsák Balázs eredményei

Dzsudzsák volt az első olyan játékos a válogatottban, aki elkezdte a hátán vinni a magyar futballt, és kivezette a csapatot a borzalmas gödörből. Lehet, hogy az idő elszállt mellette és már nincs válogatott szinten, de a múlt az múlt, mi pedig köszönjük neki az alázatos munkáját, mert keményen dolgozott.
2010-ben 3x az év labdarúgója, 3x magyar bajnok, 1X holland bajnok, 1X holland szuperkupa-győztes és még sok minden más.
Az Instagramján többet is megtudhatsz róla.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *