Noi kezi

Noi kezi – Magyar női válogatott mérkőzés sorsolása Slovenia

Éhes nők Labdarúgó csapat

Noi kezi – A női válogatott Szlovéniába, a Balkán gyönyörű városába látogatott az Európa-bajnokságra való felkészülés céljából. Ahol 2 mérkőzést játszottak és kétszer döntetlent értek el. Erről nem tudunk se jót, se rosszat mondani, de mindenképpen, ha a magyar női labdarúgó-válogatott a győzelmek után végre el akar jutni, akkor még egy kicsit fel kell készülnie.

Statisztikák – Noi kezi

Szlovénia női csapata tökéletesen játszott és 2 gólt szerzett. De aztán a magyar csapat megmutatta a Melinda Szikora legyőzni a nagy bizalom, bátorság és a szenvedély játszott úgy, hogy, Sikerült elérni a vezetést a játékban.

A magyar csapat 20 perc játék után sem tudott egyenlíteni, sem gólt vezetni. Malinda segítségével sikerült 5-6 gólt lőni, de aztán a szlovén nők 7 góllal átvették a vezetést. Így a mérkőzésen döntetlen lett a két csapat között, és senkinek sem sikerült nyernie. De jó dolog, hogy a magyar csapat nem kapott ki az ellenféltől. Ez azt mutatja, hogy ha le akarják győzni, akkor egy kicsit több erőfeszítéssel és egységgel a legerősebb ellenfeleket is le tudják győzni.

Melinda Szikora
Melinda Szikora

Klujber Katrin és Kácsor Gréta is fontos szerepet játszott ezen a mérkőzésen. Mivel a második félidőben és a mérkőzés végén sikerült döntetlenre hozniuk a mérkőzést. Mindkét csapat 22-22 gólt szerzett a mérkőzésen.

Most Magyarország labdarúgó-válogatottja októberben Ljubljanával, Szlovénia fővárosával játszik. Ha mindig előre kell menni a nemzeti sportban, akkor a csapatoknak több tervet kell készíteniük, és át kell gondolniuk, hol kell változtatniuk, és mikor és hogyan tudják a legjobbat nyújtani.

Továbbra is támogatnunk és értékelnünk kell a csapat erőfeszítéseit, mert szükségük van a szurkolók motivációjára.

A női UEFA-bajnokság nagyon érdekes lesz. Csak reménykedjetek.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *