Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Pénteki VB Katar 2022 nemzetközi
| | |

Pénteki VB Katar 2022 nemzetközi mérkőzések

Pénteki VB Katar 2022 nemzetközi

Pénteki VB Katar 2022 nemzetközi ma 3 mérkőzést kell játszania. Egyet már lejátszottak.

Brazília – Szerbia 2-0

A brazil és a szerb válogatott labdarúgók nagyon jól kezdtek, Szerbia is teljes formában volt a győzelemhez. Az első félidő elkezdődött, de egyikük sem tudott egyetlen pontot sem szerezni majdnem 45 perc telt el. Mindkét csapatnak mindössze 0 gólpassza volt. Aztán az első félidő úgy ért véget, hogy egyetlen győztes pont sem született.

Aztán elkezdődött a második félidő, és ezúttal a brazil válogatott játékosoktól jobban várták, hogy megszerezzék a vezetést, és helyes volt a jóslat, hogy  az egyik legjobb játékos végül gólt szerzett.

A brazil “Richarlison” lőtt, és ez volt az első gól a BRA játékosától a 62. perc alatt. Most a szerbek zavarba jöttek, mivel nem volt pontjuk.

Nem telt el annyi idő, hogy a mérkőzés 73. percében Richarlison ismét nagyszerű lövést rúgott, és ez újabb gólt jelentett. A tömeg örömujjongva kiabált. Ez volt az újabb gólpont ugyanattól a játékostól. Most már 2 ponttal vezettek a brazil focisták.

Aztán a 2. félidő véget ért 95 perc teljes mérkőzés és brazil győzelem 1 a katari FIFA 2022 világbajnokság mérkőzések.

Group B katar match
Group B katar match

Wales – Irán Katar mérkőzés

Wales és Irán mai mérkőzése magyar idő szerint pontban 11:00 órakor kezdődik.

Katar vs Szenegál VB 2022

Katar 14:00 órakor Szenegál ellen játssza a 2. VB mérkőzését.

Hollandia vs Ecuador pénteki mérkőzés Katar

Hollandia – Ecuador mérkőzés ma este 17:00 órakor kezdődik.

Ez a 2 csapat az A csoportból játszik majd egymás ellen. A mai nap kulcsfontosságú mérkőzés lesz a katari labdarúgók számára, hiszen gólokat és győztes pontokat kell szerezniük, hogy túllépjenek a legutóbbi vereségen. Ők is szervezők. Hatalmas nyomás lesz rajtuk, de profi játékosok is vannak, akik készen állnak a helyzetek kezelésére. Sok szerencsét minden csapatnak

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *