Real madrid 1-1 Girona döntetlen mérkőzés
|

Real Madrid 1-1 Girona döntetlen mérkőzés la liga

Translate/fordít

Real madrid 1-1 Girona döntetlen mérkőzés

Real madrid 1-1 Girona döntetlen mérkőzés volt eredménye büntetések, hogy a Madrid volt gi szembenézni a mérkőzés során játszani. Camavinga lövése kimaradt a gólszerzés felé, különben már 4 perc alatt 1 gól lett volna a meccsből. A mérkőzés első félidejében senki sem tudott gólt szerezni.

A 70 perc alatt nem volt előrelépés majdnem döntetlen meccset játszottak, hogy Valverde jött előre és betalált a kapuba és pontra került a csapat és majdnem vezettek a győzelemhez, hogy Giraona jött előre és 10 percen belül kaptak egy gólpontot közvetlenül a madridi gól után. Aztán a madridnak volt szabadrúgás lehetősége de nem tudtak nyerni. Karim Benzema egy ütőképes csatár ő játszott a sérülés ellenére, de ő nem lenne elég a csapatnak. A játékosoknak több jó csatárra is szükségük van.

A bíró inkább a Real Madrid elleni meccsen tűnt kritizálhatónak, de Kroos piros lapja teljesen jogos volt, 2 abszolút sárga lap, így a piros lap sajnos. Ez volt az első piros lap panelty, amit pályafutása során kapott. Ez volt a 2. döntetlen meccs. 2 döntetlen mérkőzés után a csapat 1 ponttal vezet a Barcelona előtt. Továbbra is az 1. helyen állnak 32 ponttal.

Girona v Real Madrid
Girona v Real Madrid

Girona 1-1

A Girona játékosai erősen és védekezően játszottak a topcsapat ellen. Megpróbáltak 4 gólt szerezni a mérkőzésen, de csak egyet sikerült. Egészen a 45 percig a játék szinte labda volt a Girona ellenőrzése, amely megmutatta, hogy ez a csapat javult De szerencsétlenségükre ők is a kiesési zónában vannak. A Girona FC 10 ponttal a 16. helyen áll a tabellán. Ez a csapat sokat fejlődik, és remélem, hogy a jövőben többet fog játszani.

A Girona a következő mérkőzését november 5-én, szombaton 1:00 órakor játssza az Athletic klub ellen, míg a Madrid november 08-án, kedden 1:00 órakor a Rayo Vallecanóval játszik.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *