• Élő Eredmény
 • Real Madrid az Sevillát 3-1

  Real Madrid az Sevillát 3-1: Federico Valverde gól

  Real Madrid az Sevillát 3-1

  Real Madrid az Sevillát 3-1: A La liga labdarúgó-bajnokság szombaton rendezett 11. fordulójában a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Sevillát, és ezzel a 6. ponttal is vezet. Az első félidőben mindkét csapat góljai kiegyenlítődtek, és a Madrid továbbra is nyomás alatt maradt, mivel a Sevilla is profin játszott és kemény versenyt vívott. Nagyon kevés remény volt arra, hogy 2. gólt szerezzenek a mérkőzés megnyeréséhez. Valverde nagyszerűen közreműködött ezen a mérkőzésen, ahogyan az előző és a további mérkőzéseken gólokat lőtt, az csodálatra méltó. A Madrid 3 gólt kapott és nyert.

  Fede Valverde most már a legtöbb külső 4 gólt a top 5 bajnokságban ebben a szezonban.

  Real Madrid az Sevillát laliga
  Real Madrid az Sevillát laliga

  A Real Madrid legjobb játékosainak statisztikái ebben a szezonban:

  • Vinícius Júnior: 7 gól, 2 gólpassz.
  • Fede Valverde: 6 gól, 2 assziszt
  • Karim Benzema: Benzema: 5 gól, 1 assziszt
  • Rodrygo: Rodrígo: 5 gól, 5 assziszt
  • Luka Modric: 2 gól, 2 assziszt
  • Már kvalifikálták magukat az UCL 16-os fordulójába.

  A LaLiga tabellájának élén. A madridiak 31 ponttal az első helyen állnak. A Barcelona a 2. helyen áll, de több gólt szerezhetnek, és elérhetik az 1. helyet, minden a következő meccsükön múlik, ami eldönti a helyezést.

  Sevilla 1-3 la liga liga league

  Sevilla játékosok volt a játék, hogy hozza a változást a játék, de nem tudtak védekezni, Mivel nem sikerült megállítani a labdarúgást a kaputól. Kaptak 1 gólt, majd nem tudtak gazdálkodni. Most csak a 14. helyen állnak 10 ponttal. A Sevilla megpróbált visszavágni, de 3 lövést is elhibázott, így nem tudott nyerni.

  Most a Sevilla a következő mérkőzését október 29-én, szombaton 21:30-kor játssza a Rayo Vallecano ellen, a Real Madrid pedig másnap, vasárnap pontban 20:15-kor a Gironával játszik.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *