Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Sznúker
| | | |

Sznúker: Judd Trump nyerte a Pool Masters bajnoki címet

Table of Contents

Sznúker

Judd Trump a Williams csapatát legyőzve nyerte meg a 2023-as snookert (Sznúker). A Masters Snooker döntőjét 2023. január 15-én, vasárnap rendezték. Mindketten jól játszottak, de a döntőben Trump 10-8-as eredményt ért el. Így Judd nyerte másodszor győztes pool biliárd mester snooker.

Judd Trump 10-8 Williams
Judd Trump 10-8 Williams

Cazoo uk döntő mérkőzés Előzetes

Ez a Cazoo UK nemzeti sportbajnokság, ahol a legtöbb játékos minden évben részt vesz, és a győztes bajnoki szintű trófeát nyer.

Judd Trump 10-8 Williams

Williams 138 brék a döntőben, míg Trump 106 brékkel 3 intervallumban.

Williams 8 pontot tudott szerezni, míg Trump 10 pontot és megnyerte a Cazoo masters címet.

Láttuk, hogy néhányan esélyt sem adtak Juddnak Mark ellen a döntőben, és arra gondoltunk, hogy soha ne írjunk le egy olyan döntőst, akinek eddig nem volt jobb versenye a kettő közül, és íme, Judders újra major bajnok, miután egy kis szünet után 4 évvel ezelőtt játszhatatlan volt.

Frame 16 volt minden a győztes, milyen játék snooker volt briliáns érdemes későn ébredni, hogy nézni.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *