Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Novak Đjoković nyerte az adelaide ATP címet
| |

Tenisz: Novak Đjoković nyerte az adelaide ATP címet

Table of Contents

Novak Djokovic vs Sebastian Korda mérkőzés

Novak Đjoković nyerte az adelaide-i ATP címet ismét a legerősebb teniszező csapat Sebastian Korda 2 – 1 (6-7, 7-6, 6-4) arányban. Ez Djokovics 2023 tenisz nemzetközi bajnokság győztesei. Mindkét csapat a legkeményebb versenyt adta egymásnak. Korda teniszezőinek pechje volt.

Đjoković 2023 győztesek
Đjoković 2023 győztesek

Meccs előnézet

Mindkét csapat jól kezdett, különösen Đjoković, aki az első gólt szerezte a mérkőzés elején. Aztán Sebastian megszerezte a vezetést. Így mindkét csapat folyamatosan egyenlített. De ez nem tarthatott tovább.
Korda több gólt szerzett, mint a Novak játékosai. Az első félidő így ért véget:

Djokovics kontra Korda: 6-7.

Aztán a második félidő nem sokban különbözött, mert a pontszámok ugyanúgy alakultak, mindkét csapat ugyanannyi gólt szerzett. A különbség csak az volt, hogy az első félidőben Korda az első rövid szünet kezdetéig 7. gólt szerzett, most Đjoković a 2. félidő végén 7. gólt szerzett.

A gólok a következők voltak: Djokovics kontra Korda: 7-6.

Aztán a 3. félidő kezdődött ezúttal mindkét csapat 4 gólt szerzett a. Đjoković nem hagyta, hogy a másik csapat újabb pontot szerezzen, és most már egyre több gólt kaptak. Így 6 gólt szereztek, míg a Korda csak 4 gólt tudott szerezni. Ezután a mérkőzés véget ért.

Djoković 6-4 arányban legyőzte Kordát.

Novak Đjoković neve 92. ATP-bajnoki címe.

Szerbia népének büszkének kell lennie Szerbia Đjoković nemzeti sport csapatára.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *