Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Hungary Tennis

Tenisz: Serena Williams visszavonul

Table of Contents

Serena Williams

Serena Williams egy futballlegenda bejelentette visszavonulási tervét közvetlenül az amerikai teniszbajnokság után. Ezt interjúja során mondta el a nyilvánosságnak.

Első mérkőzését 13 hónap alatt csak nagy erőfeszítések árán nyerte meg.
Emellett 23-szoros Grand Slam-győztes. Ezek az eredmények elárulják, hogy mennyire ügyes és okos teniszező.

[Ez-toc]

Serena Williams
Serena Williams

Miután 13 hónap alatt nyert meccset, nem jelent meg. Aztán egy év után visszatért a játékba, és bebizonyította, hogy ő az egyik legjobb teniszező.

1981-ben született. Amerikai profi teniszező. 40 éves, a női teniszezők között az 1. helyen áll a ranglistán. Csak 14 évesen lett profi játékos.

A világ egyik legismertebb neveként és arcaként a pályán és azon kívül is sokat elért.

Időt szentelt a filmekben való munkának is. Ahol szintén nagy hírnevet szerzett azzal, hogy megmutatta színészi tehetségét a rajongóinak.

Serena Williams Visszavonul
Serena Williams Visszavonul

Ezúttal 41 éves, és egy kislánya van. Nem mondta egyértelműen, hogy nyugdíjba vonul, de a kifejezései egyértelműen azt mutatják, hogy ez az amerikai tenisztorna lehet az utolsó versenye. Alig várja, hogy részt vehessen a következő mérkőzéseken.

Reméljük, hogy továbbra is szeretett hazája szolgálatában marad.

Néhány érdekes tény

  1. Serena Williams 186 egymást követő héten át vezette a női egyes világranglistát, ami közös rekord a 22-szeres Grand Slam-győztes Steffi Graffal.
  2. Karrierjének 94 588 910 dolláros tornagyőzelme szintén rekordot jelent, testvére, Venus Williams 42 285 378 dollárral a második az örökranglistán.
  3. Legutóbb 2017. május 8-án vezette a világranglistát, így 35 évesen, 224 naposan ő lett a valaha volt legidősebb női világelső.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *