Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Balázs Dzsudzsák nyugdíjba vonulás
|

Válogatottat: Balázs Dzsudzsák nyugdíjba vonulás

Balázs Dzsudzsák nyugdíjba vonulás 13 évnyi futballkarrier után

Balázs Dzsudzsák nyugdíjba vonulás búcsúzik a magyar labdarúgó-válogatottól, ahol 13 évig játszott az országért. Vasárnap Görögország ellen játssza utolsó mérkőzését. Ahol szintén búcsúzni fog. Ezzel kapcsolatban is megtartotta legutóbbi konferenciáját. Ahol bejelentette, hogy búcsút int a magyar futballistáknak.

Dzsudzsák Balázs nyugdíjba vonulás

Dzsudzsák Balázs nyugdíjba vonulás

Balázs Dzsudzsák legutóbbi interjúja

Legutóbbi interjújában bejelentette visszavonulási tervét, ahol kifejezte érzéseit is arról, hogyan érzi magát, miközben elhagyja a csapatot. Ahol 10-13 évet töltött. Vannak jó és rossz emlékei is. Az egyik oldalon nem tudott jól teljesíteni néhány mérkőzésen, de másrészt voltak nagyszerű teljesítményei is. A portugálok elleni Európa-bajnoki mérkőzés a legemlékezetesebb találkozója, ahol 3-3 volt a végeredmény. Megköszönte csapata játékosainak, hogy támogatják őt, valamint edzőjének, menedzserének és a labdarúgócsapathoz kötődő összes csapattagnak. Azt mondta, hogy minden pillanatát pozitív módon szeretné élvezni. Azt mondta, hogy sok kritikával szembesült, de nem lépett vissza, értékelte a rajongók véleményét, és mindig megpróbált javulást elérni önmagában. Kétségtelen, hogy sok olyan mérkőzése van, ahol nagy erőfeszítéseket tett. Balázs meccse Románia ellen is figyelemre méltó volt. 108 senkit nem zavar. Azért gratuláció.. Ami a zavaró a 109-ik és az azt körülvevő dolgok.

A többiről mindenki gondoljon amit akar.

Túl van már a csúcsformáján az tény, de rengeteg jó és szép élménty okozott a szurkolóknak az elmúlt években.

Megdolgozott érte és megérdemelte ezeket a mérkőzéseket. Balázs Balázs most utolsó mérkőzésén védőként lép pályára. Ahol a meccs utáni búcsúztatásra is meghívják. Reméli, hogy nagyszerű teljesítményével megnyeri utolsó mérkőzését. De minden a szerencsén múlik. Vagy nyer, vagy veszít, vagy döntetlen is lehet a mérkőzés. A mérkőzés 20:15-kor kezdődik. Az a csapat fog nyerni, amelyik több erőfeszítést tesz.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *