Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Amine Harit 2022 labdarúgó-világbajnokság
|

VB 2022: Amine Harit 2022 labdarúgó-világbajnokság

Table of Contents

Amine Harit 2022 labdarúgó-világbajnokság

Nagy csapás Amine Harit és az Atlas Lions számára. A Marseille játékosát, aki csapata AS Monaco elleni Ligue 1-es mérkőzésén játszott, súlyos térdsérülése után hordágyon vitték le. Katarban való szereplése bizonytalan. Nem fog játszani a katari FIFA-világbajnokság mérkőzésein. Ez valóban sokkoló hír a szurkolók számára is. Mivel ő is a csapat gyöngyszemének számít. Néhány szurkoló őszintén csalódott, hogy nem ő a világbajnok, de még mindig bíznak abban, hogy ha ő is szerepet kap és megteszi a szükséges legjobb dolgokat, hogy változást hozzon a csapatba. Meg lehet nézni és javaslatokat tenni.

Amine Harit 2022 labdarúgó-világbajnokság
Amine Harit FIFA 2022
Amine Harit FIFA 2022

Mielőbbi felépülést kívánunk neki. A két játékos reakciói elárulják, mennyire súlyos volt a sérülés. A csapat edzője azt mondta, hogy nem kötnek kompromisszumot az egészségügyi kérdésben. De azért megpróbálják majd mélyen megvizsgálni a dolgot, hogy van-e esély a sérülésből való gyógyulásra. Amine azt is elmondta, hogy az volt az álma, hogy világbajnokságon játsszon, de lehetetlennek tűnik. A csapatlistán 26-os számmal szerepel.

Edzői vélemény

Még felkelni sem tudott, és továbbra is a földön feküdt. Ezután mentővel vitték kórházba. Orvosi megfigyelés alatt áll. Ők fogják megvizsgálni és eldönteni, hogy részt vehet-e a 2022-es katari mérkőzéseken vagy sem. A jelentéseket már felvették. Az eredmények hamarosan nyilvánosságra kerülnek. Határozottan a FIFA mindenki álma, hogy játsszon, és a világ szemmel tartja ezeket a mérkőzéseket. Minden játékos a legjobbját szeretné nyújtani, és a hazájáért akarja magát odaadni. Egy héttel ezelőtt ez a hirtelen sérülés csalódást okozott az országnak, de a jelentések után reméljük, hogy nem lesz olyan súlyos állapotban. Marokkónak sok más szereplője is van. Mindegyiküknek megvan a saját erőfeszítése és elkötelezettsége, így ha Amine Harit nem játszik, akkor bíznunk kell a többi játékosban is.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *