Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Anglia 3-0 Senegal Legyőzte
| | |

VB 2022: Anglia 3-0 Senegal Legyőzte

Anglia 3-0 Senegal Legyőzte

Anglia 3-0 Senegal Legyőzte: Ez volt a 16. forduló mérkőzése Anglia és Sengal között, ahol az angol labdarúgó-válogatott 3 góllal legyőzte a Sengalt. Ezzel Anglia kvalifikálta magát a negyeddöntő 3. fordulójának mérkőzésére. Szenegálnak nem volt szerencséje, mivel ők is keményen dolgoztak, hogy elérjék ezt a pontot. A szurkolók csalódottak, mert minden nemzeti csapat a FIFA 2022-es világbajnoki címet akarta megnyerni.

Senegal 0-3 Anglia
Senegal 0-3 Anglia

Anglia Sengal mérkőzés eredményei

Az első félidő elkezdődött, és mindkét csapat úgy tűnt, mintha nem lenne támadó hangulatban, mindketten nyugodtan játszottak az elejétől kezdve.

Az első félidő 7. percében Anglia szabadrúgást végezhetett el, de azt a Sengal játékosai blokkolták. Így elhibázták a lövést.

Ezt követően az angol válogatott labdarúgók agresszívebben kezdtek el játszani, mivel már elszalasztották az esélyt, hogy megszerezzék a mérkőzés első gólját.

A mérkőzés 21. percében ismét szabadrúgáshoz jutottak. “Foden” rúgta a labdát, amit a Sengal játékosai megállítottak. Most Anglia 2 arany esélyt hagyott ki a gólszerzésre.

A mérkőzés a 37. percig folytatódott, mindkét csapat sikere nélkül. Aztán végül:

  • Anglia gól Szenegál ellen. 37. percben gól “Henderson” által közvetlenül a háló felé, és most már 1 góllal vezetnek az ellenfél csapatától.

Nem telt el túl sok idő:

  • Anglia 2ng gólt Sengal ellen. “Kane” 45+2 perces gólja és máris győztes meccs közelébe jutottak.

Aztán az első félidő véget ért, és a pontszámok: Anglia 2-0. Míg Sengalnak 0 gólja és pontja volt.

Elkezdődött a 2. félidő, és a Sengal szurkolók már lehangoltan néztek, mert nem volt olyan győztes teljesítmény, amit élvezhettek volna a játékosaiktól.

Az ellenfél csapata nem engedte, hogy átvegyék az irányítást a labdarúgás felett.

A mérkőzést a 2. félidő 56. percéig játszották, hogy a 3 gól és a Sengal játékosok csak ezúttal sokkolták.

 

  • 57 perc Bukayo Saka 3. gól Ausztrália számára. Most már 3 góllal vezettek.

Szenegál a 2. félidő 70. percében néhány változtatást eszközölt a csapatban, annak ellenére, hogy ismét sikertelennek tűntek. Úgy tűnik, hogy a stratégiájuk ma nem működött.

Kane ismét visszatért a teljesítményhez, és a 80. percben lövést rúgott, de elutasították. Egyébként 4 gólt kaptak.

Így a mérkőzés 92 perc alatt véget ért, a végeredmény: Sengal 0 -. Anglia 3 gól és 1 győztes pont.

Anglia negyeddöntő mérkőzés

Most Anglia-Franciaország negyeddöntő mérkőzésre kerül sor vasárnap, december 11-én 08:00 órakor angol és francia idő szerint.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *