Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Anglia 6-2 Irán Fifa
| | |

VB 2022: Anglia 6-2 Irán Fifa Világbajnokság Katar

Table of Contents

Anglia 6-2 Irán Fifa Világbajnokság

Anglia 6-2 Irán Fifa: Ez volt a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság 2. napja, ahol a B csoport 2. mérkőzése zajlott Anglia és Irán között. Anglia 6-2 góllal győzte le Iránt.

Az első félidő kezdődött, és Irán kezdett mérkőzés volt az irányítás a labdarúgás felett. Mindkét csapat folyamatosan támadott és védekezett, de a mérkőzés 34. percéig egyetlen gólt sem tudtak szerezni. A szurkolók is nagy érdeklődéssel figyelték a mérkőzést, és reménykedtek, hogy mindkét csapat bármelyike szerez gólt. A várakozásnak akkor lett vége, amikor “Jude Bellingham” egy elképesztő lövéssel végre gólt szerzett Angliából. Most Anglia labdarúgó csapata vezetett 1 góllal, míg Irán labdarúgóinak 0 gólja volt.

Anglia 6-2 Irán Fifa Világbajnokság
Anglia 6-2 Irán Fifa Világbajnokság

Az első gólt a mérkőzés 35. percében szerezték, míg a másik gólt a 35. percben Saka szerezte, aki távolról lőtt.. Az irániak ellene voltak ennek a gólnak, valahogy vitatkoztak, de később gólnak nyilvánították. Most az angol válogatottnak 2 gólja volt.

Aztán egy újabb góllövés Raheem Sterlingtől, és máris 3 gól volt, mindössze 2 perc és összesen 45 perc alatt.

Aztán 45 perc múlva kezdődött a szünet, és az első félidő 3-0-val zárult.

A FIFA-MECCS második félideje

Az angol Saka a 62. percben újabb gólt szerzett csapatának és nemzetének is. Ez a pontszám csalódást jelentett Irán számára, hiszen eddig 0 pontjuk volt.

Taremi végül megszerezte a vezetést, egy távoli lövést rúgott kapura, és ez végül a 65. percben az iráni labdarúgók gólját jelentette. Az állás így 4-1 lett.

Rashford Angliából nem maradt le, ő játszott, miután a futballt irányította, és pontosan a háló felé célzott. Ő rúgta a lövést, és ez volt az 5. gól a 71. percben a mérkőzésen.

90 perc telt el a meccsből, hogy az angol Grealish újabb gólpontot szerzett, és egyértelműen 6 góllal nyertek.

Végül Taremi betalált a kapuba, és a 90+12. percben ismét megszerezte csapata 2. gólját.

A második félidő véget ért. Az állás: Anglia – Irán 6-2.

Anglia ismét erősebb csapatnak bizonyult. Hibátlan erőfeszítéseiket egyértelműen láthatta a közönség.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *