| | |

VB 2022: Horvátország Brazília Szombati Mérkőzés

Translate/fordít

Horvátország Brazília Szombati Mérkőzés

Horvátország Brazília Szombati Mérkőzés: Ez a FIFA World Cup 2022 Katar 5h mérkőzés, hogy fog játszani Brazília és Horvátország mérkőzés fog játszani az elődöntőben. Ahhoz, hogy elérje a 4. forduló mérkőzés mindkét csapat kell játszani agresszív és okosan módon csak akkor győztes csapat léphet be a 4. fordulóban világbajnokság.

Mindkét csapat küzdött, különösen Brazília, amely több gólt és pontot szerzett az összes mérkőzésen.

Brazília kontra Horvátország
Brazília kontra Horvátország

Jóslatok:

Horvátország legutóbb Japán ellen játszott, ahol nem tudta megszerezni a következő gólt a győzelemhez, így Japánhoz képest több büntetővel nyert.

Horvátország büntetőkkel kvalifikálta magát a negyeddöntőbe. Most ennek a csapatnak többet kell majd küzdenie, hogy legyőzze az ezúttal verhetetlennek tűnő Brazíliát.

A brazil labdarúgók minden mérkőzésen elég gólt lőttek. Ez lesz a legkeményebb verseny a két csapat között. Mert Modrić teljesítménye sem elhanyagolható a vb-meccseken.

A teljes teljesítmény alapján 55% az esélye annak, hogy a brazil labdarúgók nyernek, míg 45% az esélye annak, hogy a horvát nemzeti sportoló nyer.

Míg ha megnézzük a hivatalos valószínűségi arányt, akkor eszerint:

  1. 71% az esélye Brazília győzelmének
  2. 11% esély Horvátország győzelmére, míg
  3. 13% esélye van a döntetlenre.

Brazília eddig még egyetlen mérkőzést sem veszített el. Míg Horvátországnak is végtelen erőfeszítései vannak. Különösen a Japán elleni mérkőzésen, ahol 115 percig játszottak, 3 félidő volt, a horvátok mégsem hagyták, hogy az ellenfél még a 2. gólt is megszerezze.

Tehát bármi megtörténhet, az emberek csak jóslatokat tehetnek. Aki a legjobban játszik, az nyer és bejut az elődöntőbe.

  • Élő Eredmény Magyarország csapat
  • Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *