Katar Ecuador FIFA világbajnoki
| | |

VB 2022: Katar Ecuador FIFA világbajnoki mérkőzés

Katar Ecuador FIFA világbajnoki

Az első Fifa-világbajnoki mérkőzést november 20-án, vasárnap játszották le Katarban. A katari szervezők a Dohában található “Al-Bajt Stadionban” rendezték meg. Az első mérkőzés a Katar Ecuador FIFA világbajnoki  mérkőzés volt. A hazaiaknak nem sikerült nyerniük és p góllal kikaptak, míg Ecuador 2 góllal nyert. Ez volt a nagy győzelem az ecuadori labdarúgó-válogatott kezdeti útjának. Mivel úgy győzték le a hazai csapatot hazájukban, hogy nem kerültek nyomás alá.

Enner Valencia a mérkőzés embere, aki 2 gólt szerzett, ami elég volt a győzelemhez.

Ecuador 2-0

Ecuador 2-0

Eaz 1. félidő, és az ecuadori Valencia pillanatok alatt berúgta a labdát, és ez volt az első gól a mérkőzés 16. percében. A mérkőzés kezdete után 3 perccel Ecuador is gólt szerzett, de a játékvezető jogos okkal nem adta meg a találatot. A 16 perces gól ellenére az ecuadoriak 1 góllal vezetnek.

A katari játékosok tehetetlennek tűntek, mivel nem volt esélyük arra, hogy átvegyék a labdarúgás irányítását. Mindkét csapat játékosai sárga lapot kaptak a játékvezetőtől.

Nem telt el annyi idő, hogy Enner Valencia az első félidő 31. percében újabb tökéletes lövést rúgott, és ez újabb győztes pontot jelentett Ecuador csapatának. Már 2 góllal vezettek. Az első félidő 40 perc játék után ért véget. A szünet csak 5 percig tartott.

Elkezdődött a második félidő. Ez volt az arany esély a katari labdarúgók számára, hogy megszerezzék a vezetést, A frissítés után el kell dönteniük bármilyen stratégiát, de ezúttal sem sikerült gólt szerezniük. Így a mérkőzés 90 perc után véget ért. Mindkét csapat nem tudott gólt szerezni.

A 2. félidő véget ért, és a pontszámok a következők voltak:

  • Ecuador 2-0
  • Katar 0-2

Katari konferencia a mérkőzés után

Katar hazai csapat tette Konferencia, ahol voltak nit látszott boldog a teljesítményük. De azt is mondták, hogy a csapatuk több technikával és fejlesztéssel fog visszatérni. “Almoez Ali” is jó munkát végzett, egyedül nem tudott boldogulni, de az ő erőfeszítéseit sem lehet letagadni.

Következő FIFA-meccsek menetrendje

Most a Katar a következő mérkőzését Szenegál ellen játssza pénteken, november 25-én pontban 6:00Pm-kor, míg Ecuador a következő FIFA mérkőzést ugyanezen a napon Hollandia ellen játssza 21:00-kor.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *