Translate/fordít

M4 Sports

M4 Sports élő közvetítés ingyenes. Ha rákattint a némítás feloldásához, automatikusan a többi oldalra viszi, ne aggódjon, kattintson vissza, és szüntesse meg a némítást. Ha a hang némítása megszűnik, simán fog játszani. Ellenkező esetben frissítse az oldalt.
  • 1. A videó lejátszásához, a hang némításának feloldásához vagy a teljes képernyős lejátszáshoz kattintson a videóra, ez automatikusan átirányítja a többi webhelyre 4,5 alkalommal visszatér a videóhoz, és végül simán le tudja játszani.
  • Amikor elkezdődött a Videó lejátszása, kapcsolja ki a videót, majd kattintson a gombra a teljes képernyős megtekintéséhez.

Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia
| | |

VB 2022: Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia

Table of Contents

Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia

Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia: Lengyelország 2 góllal legyőzte Szaúd-Arábiát a Katar 2022 mérkőzésen. A szaúdi nemzet reményei döntetlenre álltak, de a játékosaik is jól játszottak. Nem könnyű elérni ezen a szinten. A legutóbbi győzelmük is csodálatra méltó volt.

A szaúdi szurkolók nagy reményekkel voltak ma, miután megnyerték a legutóbbi mérkőzést. Az első félidő elkezdődött, és Lengyelország simán mozgott, de a szaúdiak is reménykedtek, különösen a legutóbbi győzelem után.

Lengyelország 2-0
Lengyelország 2-0

A játék ment tovább minden probléma nélkül és győztes pont is, hogy Milik a lengyel Milik volt büntetve sárga lapot a játékvezető a 21 percben a mérkőzés.

  • Végül a 39. percben “Zielinski” góljával Lengyelország 1 góllal vezetett, míg a szaúdi labdarúgók nem szereztek pontot.

Szczesnynek is szembe kellett néznie a panellakással. Így az időn belül, ahogy az első félidő véget ért, a szaúd-arábiai futballszurkolók zavartan néztek, talán féltek a veszteségtől most. De még mindig volt egy kis remény is.

Elkezdődött a 2. félidő, és mindkét csapat küzdött a több kapura lövésért. Nagyon jól védték egymás lövéseit, és eddig senki sem tudott jó gólt szerezni.

  • Végül “Lewandowski” visszatért a teljesítményéhez és a háló felé rúgta a labdát, ami a 82. percben a lengyel 2. góllövés volt.

Most Saudia teljesen csalódott lett, mivel a második félidő a végéhez közeledett, és Lengyelország is vezetett 2 góllal, és még egyetlen gólt sem szereztek.

Eredmények

A második félidő 96 perc után ért véget, az eredmények a következők voltak: Lengyelország 2 gólt és 3 pontot szerzett.

Lengyelországnak 3 sárga lapos büntetéssel kellett szembenéznie, míg Szaúd-Arábia 2 sárga lapos büntetést kapott.

Lengyelország 18, míg Szaúdia 15 faultot rontott.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *