• Élő Eredmény
 • Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia
  | | |

  VB 2022: Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia

  Table of Contents

  Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia

  Lengyelország 2-0 Szaúd-Arábia: Lengyelország 2 góllal legyőzte Szaúd-Arábiát a Katar 2022 mérkőzésen. A szaúdi nemzet reményei döntetlenre álltak, de a játékosaik is jól játszottak. Nem könnyű elérni ezen a szinten. A legutóbbi győzelmük is csodálatra méltó volt.

  A szaúdi szurkolók nagy reményekkel voltak ma, miután megnyerték a legutóbbi mérkőzést. Az első félidő elkezdődött, és Lengyelország simán mozgott, de a szaúdiak is reménykedtek, különösen a legutóbbi győzelem után.

  Lengyelország 2-0
  Lengyelország 2-0

  A játék ment tovább minden probléma nélkül és győztes pont is, hogy Milik a lengyel Milik volt büntetve sárga lapot a játékvezető a 21 percben a mérkőzés.

  • Végül a 39. percben “Zielinski” góljával Lengyelország 1 góllal vezetett, míg a szaúdi labdarúgók nem szereztek pontot.

  Szczesnynek is szembe kellett néznie a panellakással. Így az időn belül, ahogy az első félidő véget ért, a szaúd-arábiai futballszurkolók zavartan néztek, talán féltek a veszteségtől most. De még mindig volt egy kis remény is.

  Elkezdődött a 2. félidő, és mindkét csapat küzdött a több kapura lövésért. Nagyon jól védték egymás lövéseit, és eddig senki sem tudott jó gólt szerezni.

  • Végül “Lewandowski” visszatért a teljesítményéhez és a háló felé rúgta a labdát, ami a 82. percben a lengyel 2. góllövés volt.

  Most Saudia teljesen csalódott lett, mivel a második félidő a végéhez közeledett, és Lengyelország is vezetett 2 góllal, és még egyetlen gólt sem szereztek.

  Eredmények

  A második félidő 96 perc után ért véget, az eredmények a következők voltak: Lengyelország 2 gólt és 3 pontot szerzett.

  Lengyelországnak 3 sárga lapos büntetéssel kellett szembenéznie, míg Szaúd-Arábia 2 sárga lapos büntetést kapott.

  Lengyelország 18, míg Szaúdia 15 faultot rontott.

  Similar Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *